Vízilabda

2024.04.21. 15:14

Egyet léptek, de még kettőt kellene

Vízilabda: OB I

Férfi OB I, rájátszás a 9-12. helyért, 1. mérkőzés:
Újpesti VSE – PannErgy-Miskolci VLC 7–9 (3–3, 3–2, 1–2, 0–2)
Budapest, 100 néző. V.: Juhász, Berki.
ÚVSE: Korom – Korbán, Besenyei 1, Barics 1, Hegedűs Cs., Korbács 2, Bencz 1. Csere: Herczeg, Kardos 1, Gelányi, Kedves, Labyk 1, Hegedűs Z. Vezetőedző: Vincze Balázs.
MVLC: Moravcsik – Krasznai 3, Tanczer 1, Nagy N., Dubinák 1, Hegedűs B. 1, Várkonyi 1. Csere: Smitula 1, Oltean, Bikki-Petró, Fenech, Varga B. 1. Megbízott vezetőedző: Popovics Miklós.
Gól/emberelőnyből: 2/10, ill. 7/14
Vincze Balázs: 

– Gratulálok a miskolci csapatnak, azt hozták, amire számítottunk, az előző, szezonbeli meccseink is az utolsó pillanatban dőltek el. A támadó játékunk sajnos nem volt elég hatékony, a rengeteg hátrányos védekezés elvitte az energiákat. A végjátékban többször voltunk előnyben, azonban már nem volt meg a megfelelő átütő erő. Úgy megyünk majd Miskolcra, hogy lezárjuk ezt a párharcot.

Popovics Miklós: 

– Az volt a célunk, hogy bármilyen játékkal, de sikerüljön nyernünk. Nagyon jól működött a védekezésünk, ez volt a kulcsa annak, hogy hét gólon tudtuk tartani a hazai csapatot. Nem volt könnyű mérkőzés, remélem, hogy ezt az eredményt a következő meccsen Miskolcon meg tudjuk ismételni. Ezzel ki tudnánk egyenlíteni a párharcban, s akkor még egyszer mehetnénk az ÚVSE-hez.

Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc állása: 6-3, az ÚVSE javára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!