Vízilabda: OB I

2024.03.31. 17:00

,,Zsinórban ez a negyedik mérkőzésünk, amit nem tudtunk megnyerni, és ezt sajnálom"

Fotó:

OB I, középszakasz, alsó ház, 4. forduló
PannErgy-Miskolci VLC – Metalcom Szentes    12–13 (2–4, 4–2, 4–3, 2–4)
Miskolc, dr. Kemény Dénes városi sportuszoda, 120 néző. V.: Tordai, Ádám F.
MVLC: Moravcsik – Oltean 1, Krasznai 1, Tanczer, Nagy N. 3, Hegedűs B., Várkonyi. Csere: Dubinák 5, Smitula, Varga B. 2, Hok, Fenech. Vezetőedző: Vidumanszky László.
Szentes: Kovács B. – Bozó 1, Magyar 2, Vékony 3, Szatmári 3, Csorba, Hajdú. Csere: Pethe 1, Ashanin, Vismeg B., Biros B. 3, Kürti-Szabó, Makán. Vezetőedző: Kis Gábor.
Gól/emberelőnyből: 7/20, ill. 6/17
Gól/büntetőből: 1/1, ill. 1/3
Vidumanszky László: – Zsinórban ez a negyedik mérkőzésünk, amit nem tudtunk megnyerni, és ezt sajnálom. Gratulálok a Szentesnek, ők voltak a szerencsésebbek, a sikeresebbek. Hullámvasút volt ez a meccs, gyengén kezdtünk, aztán átvettük az irányítást, ezt kellett volna tovább vinnünk. Hibáztunk, el is fogytunk, ez van.
Kis Gábor: – Mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet, nekünk sikerült. Hullámzott a meccset, hol mi álltunk jobban, hol az MVLC, a vége csihi-puhi lett, amiben mi voltunk a szerencsésebbek. Miskolcon nyerni mindig nagy dolog, ez egy álom volt a részünkről. Örülök, hogy van egy csapatom, amelyik összeállt, amelyik együtt lélegzik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!