Jégkorong: Erste Liga

2024.03.17. 15:48

Vagy kiharcolják a hetedik meccset, vagy hétfőn befejeződik a szezonjuk

Fotó: @Milata Daniel-Maximilian

Jégkorong: Erste Liga

Erste Liga negyeddöntő, ötödik mérkőzés:

Corona Brasov (romániai) – DVTK Jegesmedvék 5-4 (0-1, 4-0, 1-3) 

Brassó, 1350 néző. V.: Mach, Korbuly (Magyar Á., Gheorghies).

Corona Brasov: Dubeau (Tőke) – Piche (1), Williams (1), Kóger 1 (1), Schaber, Van Wormer 2 – Borisenko, Lowney, Valchar 1 (3), Cornet 1 (1), Blackwater (1) – Bors, Holwell, Gajdó, Sills, Zagidulin (1) – Vasile, Rokaly-Boldizsár, Kovács. Vezetőedző: Dave MacQueen.

DVTK Jegesmedvék: Vosvrda – Szirányi (1), Szathmáry, Lövei, V. Razumnyak 2, Esteves – Vojtkó, Verveda, Kuleshov, Bartos, Berdnikov – Shkrabov (1), Bean (1), Vesey 1, Páterka 1, Miskolczi – Farkas, Csiki, Y. Razumnyak. Vezetőedző: Steve Kasper.

Kiállítások: 4 perc, illetve 8 perc.


Dave MacQueen: – A szurkolóink nagy energiákat adtak nekünk. Jobban magunkra húztuk az ellenfelet, mint az szerettük volna. A végén kicsit lusták voltunk, nem úgy mint előtte a meccs során, ők pedig folyamatosan jöttek ránk. Azt szokták mondani, hogy a jó csapatok megtalálják a módját a győzelemnek, mi pedig ezt tettük. Azt is szokták mondani, hogy a legnehezebb mindig lezárni a párharcot, nekünk erre hétfőn lehetőségünk lesz. 

Steve Kasper: – Pozitívum, hogy nem adtuk fel, végig meccsben maradtunk. Volt néhány kiállításunk, ami sokba került nekünk, a speciális egységek pedig a különbséget jelentették. Az ellenfélnek nagyon jó az emberelőnyös játéka, tudtuk, hogy távol kell magunkat tartani a büntetőpadtól, de sajnos volt kettős emberhátrányunk is, amit majdnem túléltünk. Már csak pár másodperc volt ebből a hátrányból, amikor gólt szereztek, ez pedig nagyon fáj nekünk. Ahogy említettem, a speciális egységeknél elvesztettük a párharcot, ennek pedig megfizettük az árát.

 


Az egyik fél negyedik sikerég tartó párharc állása: 3-2, a Brassó javára.

A hatodik meccset hétfőn 18.30-tól rendezik Miskolcon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!