Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport

2024.03.03. 18:50

,,Sajnos két buta hibának köszönhetően két gólos hátrányba kerültünk, viszont a második félidőben mutatott játék bizakodásra ad okot"

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 18. forduló:

Fotó: Shutterstock

Karcagi SE – Diósgyőri VTK tartalék F4R 2-1 (1-0)

Tiszafüred, 150 néző. V.: Hajdú (Zahorecz, László I.).

Karcag: Fedinisinec – Nikic, Győri, Székely D. (Kovács D., 92.), Csala, Erdei (Constantinescu, 78.), Karmacsi (Kristóf, 95.), Aszalos, Vona (Béres, 90.), Caba, Pataki. Vezetőedző: Varga Attila.

DVTK tartalék: Németh B. – Bacsa, Szamosi Á. (Stavinchuk, 70.), Demeter, Ferencsik B. (Ferencsik S., 70.), Bokros, Komlósi, Kövesi (Sáreczki, 46.), Fekete (Balázsi, 80.), Farkas D., Leshchynskyi (Hetyei, 46.). Megbízott edző: Kovács Ádám.

Gól: Székely (3.), Vona (47.), ill. Hetyei (74.).

Jók: az egész csapat, ill. Hetyei, Sáreczki.

Varga Attila: – Nagyon jó volt a taktikánk, de egy jól kidolgozott stratégia semmit sem ér, ha nincs mellette csapatszellem és szenvedély. Ma olyan csapat voltunk, amely teljes mértékben tisztában van az erejével, vagyis azzal, hogy együtt többek vagyunk. Ezúttal minden a helyén volt, egy rendkívül szervezett és fizikálisan jó erőkből álló ellenfelet sikerült két vállra fektetni. Gratulálok a csapatomnak, de egyébként a DVTK-nak is. Ha a jövőben is így tudunk küzdeni egymásért, akkor szép sikereket érhetünk el.

Kovács Ádám, megbízott edző: – A várakozásoknak megfelelően egy kemény, férfias mérkőzést játszottunk a Karcaggal. Sajnos két buta hibának köszönhetően két gólos hátrányba kerültünk, viszont a második félidőben mutatott játék bizakodásra ad okot. Meg voltak a helyzeteink, a lehetőségeink. Sajnálom, hogy ezekkel nem sikerült élnünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!