Labdarúgás

2024.03.10. 10:42

Nyögvenyelősen szereztek öt gólt

Két mérkőzést játszottak szombaton, a labdarúgó vármegyei II. osztály Kelet csoportjában.

Labdarúgó vármegyei II. osztály Kelet csoport, 17. forduló, szombati mérkőzések 

Sátoraljaújhely – Kesznyéten 5-2 (2-2)
Sátoraljaújhely, 20 néző. V.: Tóth I T. (Fercsák, Barnák).
Sátoraljaújhely: Dienes L. – Dandás, Nagy M., Sárga (Fényes), Bartha, Barna, Dienes T., Czipf (Besztercei), Balogh, Bandor (Nagy E.), Lukács. Edző: Nagy Zsolt Csaba.
Kesznyéten: Horváth A. – Irhás E., Szabó I. (Vadászi), Nótár I., Farkas D., Papp, Kiss I., Kiss F., Irhás J., Nótár R., Tálas. Edző: Irhás Ignác.
G.: Barna (2), Dienes T. (2), Besztercei, ill. Kiss I., Kiss F.
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Nagy Zsolt Csaba: – A sok gólhelyzetünkből csak kis százalékot tudtunk értékesíteni, ezért a mérkőzés nyögvenyelős volt. Gratulálok az ellenfél harcias játékához. 
Cirkó Zsolt, csapatvezető: – A végére elfáradtak a fiúk, ez az eredményen is meglátszik. Sok sikert a Sátoraljaújhely csapatának.

Mád – Taktaharkány 1-1 (0-0)
Mád, 100 néző. V.: Sohojda (Pásztor, dr. Kovács).
Mád: Czakó – Rontó (Vámosi), Pajger, Varga K., Czentnár, Tóth L., Jakab, Juhász, Kuknyó (Kovács), Ruszkai, Szóráth. Technikai vezető: Farkas Milán.
Taktaharkány: Borbély – Radics, Bokor (Hisák), Horváth Á., Horváth A., Vadász E., Vadász P., Nagy V., Demeter, Ötvös, Tóth L. Edző: Vojnár István.
G.: Varga K., ill. Vadász E.
Jók: Az egész csapat, ill. senki.
Farkas Milán: – Az első félidőben lezárhattuk volna a mérkőzést, rengeteg helyzet kimaradt, de az nyugtat, hogy a másik oldalon is. Maradjunk két lábbal a földön, értékes számunkra ez az 1-1 és az egy pont. A játékunkban vannak rövidzárlatok, de akarattal korrigáljuk. Gratulálok a fiúknak, jó volt a játékvezetés, további sok sikert a Taktaharkánynak. Hajrá Mád!
Vojnár István: – Nagyon gyengén játszottunk minden elképzelés nélkül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!