Vízilabda: OB I

2024.03.01. 17:15

,,A lényeg, hogy meg kell tartanunk a kilencedik pozíciónkat, ez számít, semmi más"

Vízilabda: OB I

Férfi OB I, középszakasz, Alsóház, 1. forduló:
KSI SE – PannErgy-MVLC-Miskolc (Budapest, Komjádi Béla sportuszoda, szombat, 11.30)
Vidumanszky László, az MVLC vezetőedzője: – A napokban a rangos utánpótlás-sorozat, a Komjádi Kupa négyes döntőjében szerepeltünk, és nagyon jó eredménynek tartom, tartjuk, hogy be tudtuk magunkat verekedni három másik kiváló csapat mellé. Ugyan ,,csak" negyedikek lettünk, de ha a Szeged elleni elődöntőben nem hozunk néhány pillanatban rossz döntést, akár még a fináléba is bekerülhettünk volna. Az OB I-es évad három hónap szünet után folytatódik, hiszen, mint ismert, rendeztek már idén Európa-bajnokságot, és világbajnokságot is, és ezek miatt szünet volt a bajnokságban. Volt idő pihenni, volt idő alapozásra, a felkészülésre, a Komjádi Kupában a keretből hét-nyolc ember játékban volt, az úgynevezett ,,öregek" más programot csináltak, de pár napja már ,,egyben" készültünk. Szerdán este a Vasassal kétkapuztunk Budapesten, ezt, az ilyen lehetőséget meg kell becsülnünk, egy nagyon jó csapat fogadott bennünket, mellyel a folytatásban – lévén ők felső házasak – nem találkozunk. Az alsó házban öt mérkőzésünk lesz, ebből az első a KSI elleni. Emlékszünk rá, mi volt ellenük Miskolcon, na, ezt nem szeretnénk, ha újra megtörténne a Komjádi uszodában. A cél a győzelem, természetesen, az öt találkozón tizenöt pont szerezhető, ezt tűzzük ki, haladnunk kell majd lépésről lépésre, a lényeg, hogy meg kell tartanunk a kilencedik pozíciónkat, ez számít, semmi más.
A csapatok az alsó házi küzdelmeknek az alapszakaszban egymás ellen szerzett pontokkal indulnak neki. Az MVLC azon ellenfelekkel, melyekkel az első körben hazai pályán játszott, azokkal idegenben küzd meg, valamint fordítva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!