Labdarúgás

2024.02.13. 13:17

Mezőkeresztesi gárda lett a legek között a legjobb

Hatalmas sikert aratott a múlthéten tartott felkészülési futballtorna

Az immáron hatodszor kiírt kétnapos dél-borsodi rendezvénynek – akárcsak korábban – a matyóföld „fővárosa” és Mezőkeresztes adott otthont. Harminchét csapat nevezett, aztán egy lemorzsolódott, de így is vármegyei csúcs született, hiszen ekkora mezőnyű tornát máshol nem tudtak tető alá hozni. A csarnokokban szombaton reggeltől vasárnap estig pattogott a labda, a nézők jól és térítésmentesen szórakozhattak, miközben az alakulatok a remek körülmények között már a tavaszi szezonra hangoltak. 

Mindent nyertek 
Az első helyet, a vele járó serleget és az egyéb ajándékokat a Mezőkeresztes VSE vármegyei első osztályú együttese harcolta ki. 
– A tornán végig kiemelkedő játékot produkáltunk – állapította meg Kertész Péter vezetőedző, majd így folytatta: – Valamennyi összecsapásunkat megnyertük, így teljesen jogosan futottunk be az első helyre és kaptunk nagy éljenzést a díjkiosztáskor. Az sem volt „utolsó”, hogy negyvennyolc gólt szereztünk, miközben saját hálónkba mindössze négyszer került a játékszer. KT 

A képen: a győztes mezőkeresztesiek, első sor: Csiszár Szabolcs, Nagy Zoltán, Kertész Viktor, Sebestyén Gergő, Gáspár Milán. Hátsó sor: Gál Benjámin, Pásztor Nimród, Kundrák Gábor, Vámosi Csaba, Galambosi Máté, Nagy Ádám, Kertész Péter edző. Fotó: Bódi Krisztián 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!