Röplabda

2024.02.18. 14:45

Gyorsan ment, egyszer sem tudták elérni a húszat

Röplabda: Extraliga

Női Extraliga rájátszás, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Vasas Óbuda – DVTK-Ongropack 3:0 (15, 19, 12)
Budapest, 100 néző. V.: Szarka, Sík.
Vasas: Gülübay 6, Török 6, Papp 11, Bannister 13, Fricova 7, Abdulazimova 10. Csere: Szalai, Juhár (liberók), Tóth S. 1, Jámbor 2, Erőss. Vezetőedző: Jannis Atanasopulos.
DVTK: Hegyi 3, Prosvirina 2, M. Einarsdóttir 2, Egri K. 9, Hollósi 1, Skoric 11. Csere: Kundrák (liberó), Horváth L. 1, Kalmár, Jovanovic 1, Egri B. Vezetőedző: Németh Szabolcs.
Jannis Atanasopulos: – Fókuszáltan röplabdáztunk, és ez volt a legfontosabb. Örülök, hogy mindenki élt a kapott játéklehetőséggel, de még csak 1-0-ra vezetünk, Miskolcon sokkal nehezebb dolgunk lesz.
Németh Szabolcs: – Az eredmény a realitást mutatja, a Vasas nagyon stabil, rendezett és rutinos röplabdát játszik. Sajnos egy-két játékosom ezt a párharcot – de legalábbis a mai mérkőzést – nem arra használja fel, amire kellene. Nincs rajtunk eredménykényszer, itt bizonyos szituációkban bátrabban kellene próbálkozni, nem szabad biztonsági játékot játszani. Egy ilyen ellenfélnek minden ilyen pillanat ajándék, amit könyörtelenül kihasználnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!