Labdarúgás

2024.01.11. 10:15

,,Nem arról volt szó, hogy ne szerettem volna Diósgyőrben játszani, de Kecskeméten más szerepkörben számítanak rám"

Csütörtök délelőtt mind a DVTK, mind a Kecskeméti TE megerősítette Lukács Dániel klubváltását.

Az alföldi lila-fehérek ezt közölték: ,,Klubunk mindenben megegyezett a Diósgyőri VTK-val Lukács Dániel játékjogának megvásárlásáról, így a 2021/2022-es szezonban 25 gólig és 8 gólpasszig jutó gólkirályunk visszatér a KTE kötelékébe... Miután életbe lépett megállapodása Diósgyőrben, azonnal fontos tagja lett a miskolciaknak, és még markánsabb teljesítménnyel harcolta ki egymás után másodjára az élvonalba kerülést. A DVTK színeiben 19 góllal és 17 gólpasszal gazdagította NB II-es mutatóit. Az élvonalban 17-szer, az esetek többségében kezdőként lépett pályára, az őszi szezonban két-két gólt és gólpasszt termelt, emellett bekerült a Nemzeti Sportnál az ősz álomcsapatába is jobb oldali támadóként."

Az összeget egyik fél sem hozta nyilvánosságra, és a kecskemétiek sem, hogy mennyire időtartamra igazolták le az immár volt DVTK-s támadót.

A csatár többek között az alábbiakat mondta a kecskemétiek honlapjának:

– Elég hirtelen jött a váltás, hiszen arról ugyan tudtam, hogy a KTE megkereste a Diósgyőrt első körben, de először nem született megállapodás. Úgy készültem, hogy maradok ezek után, de aztán csak megegyeztek a felek, így végül én döntöttem úgy, hogy szeretnék visszatérni Kecskemétre. Nehéz volt, mert nem arról volt szó, hogy ne szerettem volna Diósgyőrben játszani, de Kecskeméten más szerepkörben számítanak rám, ami fontos szempont volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!