Friss hír!

2024.01.31. 20:11

Kuznyecov távozik a DVTK-tól

A DVTK NB I-es labdarúgócsapatától távozik Kuznyecov Szergej vezetőedző - adta hírül a klub honlapja.

Boon.hu

Kuznyecov Szergej

Fotó: MW

A szombati, Debreceni VSC elleni bajnokin Simon Miklós a labdarúgó akadémia igazgatója irányítja a csapatot.

A klub tulajdonosa, dr. Magyar Mátyás így nyilatkozott a váratlan fordulatról:

..senki nem lehet fontosabb, mint a klub, a DVTK család értékeivel senki nem fordulhat szembe. Csak olyan kollégákkal tudunk együtt dolgozni, akik számára a DVTK előrébb való, mint a saját márka építése. Aki ezzel nem tud azonosulni, attól, ha fájdalmas is, de meg kell válni.

A klub tulajdonosi képviselő szerint az elválás egy folyamat eredménye volt, korábban is láttak arra utaló jeleket, hogy elkerülhetetlen ez a döntés, mégis próbáltak mindent megtenni az elkerüléséért. Majd hozzátette: ,,Egy közös úton indultunk el együtt másfél évvel ezelőtt. Bármilyen sikereket is értük el, ha valaki letér erről a közös útról, akkor nem tudunk más döntést hozni.”

Magyar Mátyás nyilatkozata szerint a DVTK költségvetése az előző idényhez képest jelentősen nőtt, és a vezetőedző az anyagiakon túl is minden olyan támogatást megkapott, ami a közös céljaik eléréséhez szükséges volt. Szavai szerint a DVTK költségvetése, a klub idei céljai és a csapat őszi teljesítménye összhangban áll egymással.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!