Röplabda

2024.01.03. 22:01

,,Más már lehet kiszaladna a világból, ha ilyen dolgok történnének vele”

Szerda este idegenben lépett pályára a DVTK Ongropack női röplabda csapata az élvonalban.

Boon.hu

DVTK Ongropack

Fotó: Ádám János

A piros-fehérek egyik legjobbjuk, a hetek óta kézsérüléssel bajlódó Egri Klaudia nélkül vették fel a harcot a házigazda Vasassal, illetve az első szett hajrájában megsérült Andela Jovanovic is, aki egy leérkezésnél Sillah lábfején landolt, és már nem tudott visszatérni a pályára.

Női röplabda Extraliga, alapszakasz, 10. forduló

Vasas Óbuda – DVTK Ongropack 3:0 (19, 12, 15)

Budapest, Folyondár utca, 150 néző. V.: Varjasi, Bátkai-Katona.

Vasas: Gülübay 2, Fricova 13, Papp O. 4, Bannister 19, Sillah 12, Gyimes-Capet 13. Csere: Szalai A. (liberó), Sinka 1, Olcsváry 1. Vezetőedző: Giannis Athanasopoulos.

DVTK: Hegyi 4, Prosvirina 5, Einarsdóttir 1, Skoric 10, Hollósi 2, Jovanovic 2. Csere: Kundrák (liberó), Egri B. 1, Horváth L. 4, Kalmár. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Giannis Athanasopoulos: - Az első szettben nagyon idegesek voltunk, túl nagy nyomást helyeztünk magunkra, de aztán ezt átbeszéltük, és utána már megfelelően teljesítettünk. Készülünk tovább az előttünk álló feladatokra.

Németh Szabolcs: - Más már lehet kiszaladna a világból, ha ilyen dolgok történnének vele, mint ami velünk. Ám mi a történtek ellenére is hisszük, hogy a belefektetett munka amikor kell, kifizetődik! A mai sérülés nem tette kedvezőbbe a helyzetünket, ám a sérültjeink visszatérnek, már más arcunkat tudjuk majd mutatni! A Vasasnak gratulálunk, sok sikert nekik a Bajnokok Ligájához, mi pedig dolgozunk tovább!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!