Vízilabda

2023.12.13. 12:00

A várakozás alatt teljesítettek, három játékossal szerződést bontottak

,,Következményei lesznek a gyenge szereplésüknek" – számoltunk be ezen címmel néhány nappal ezelőtt arról, hogy a PannErgy-Miskolci VLC OB I-es férfi vízilabda csapatánál bizonyosan nem marad szó nélkül az, hogy az együttes nem tudta teljesíteni a várakozásokat azzal, hogy az alapszakaszban nem került be a legjobb nyolc közé.

Fotó:

Amint arról Bachner András, a klub szakmai igazgatója tájékoztatott: megszületett a döntés, melynek lényege, hogy december 5-i hatállyal, közös megegyezéssel szerződést bontottak három pólóssal, Kasza Dániellel, Molnár Gergellyel, valamint Szalai Gáborral. A szakmai munka felelőse hozzátette, nem volt elégedett az érintett vízilabdázók eddig nyújtott teljesítményével, jóval az elvárosok alatt teljesítettek. Megtudtuk, hogy a miskolciakhoz a közeljövőben érkezik majd egy – szinte valamennyi poszton bevethető – fiatal máltai válogatott játékos, aki januárban az Európa-bajnokságon vesz részt, így ezt követően csatlakozik az MVLC-hez. Vidumanszky László vezetőedző gárdája az ősszel 15 főből állt, a jegyzőkönyve 14 pólóst lehet beírni, így csupán egy ,,üres" pozíció maradt, amelyet saját utánpótlás játékossal fognak betölteni.

Ebben a helyzetben egyértelmű, hogy adjunk minél több lehetőséget a fiatal játékosainknak, akik számára ez egy jó alkalom a további fejlődésre, a felnőttek közé való beépülésre

 – mondta még ezt is Bachner András.

MVLC-hírek a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!