Kézilabda: Magyar Kupa

2023.11.17. 15:00

Nagy siker: a harmadik is meg van, jöhet a következő!

Boon.hu

Női Magyar Kupa, 3. forduló

Borsod SK-Miskolc (NB II) – Tempo KSE (NB I/B) 37–27 (20–12)

Kazincbarcika, 100 néző. V.: Gulybán, Juhász.

BSK-Miskolc: Vittmann – Geleta 1, Besenyi 6/1, Ponyi 2, Tóth A. 6, Babos 4, Puhalák. Csere: Szemere (kapus), Horváth F. 7/4, Oláh L. 6, Oláh D. 2, Hajnal 2, Veres 1, Kiss L., Papp. Vezetőedző: Lovas Szilárd.

Tempo KSE: Benus – Sipos 2, Balogh B. 5/2, Gyulai 11/2, Hutvágner 2, Valasek, Balogh T. 4. Csere: Orosz (kapus), Balogh V. 1, Török 1, Kiss M. 1, Nagy K. Vezetőedző: Blázsovics Norbert.

Kiállítások: 10 perc, ill. 10 perc
Hétméteresek: 6/5, ill. 4/4

Lovas Szilárd: – A kupa is nagyon fontos tényező a csapat számára, ezért álltunk megfelelő komolysággal ehhez a meccshez. Ellenfelünk fiatal kerettel érkezett, de azt hiszem, hogy ez az érdemeinkből semmit sem von le. Szeretnénk minél magasabb osztályban lévő ellenfelekkel szemben megmutatni magunkat, reméljük, erre a következő körben lehetőségünk lesz, és játszunk egy jó meccset.

Blázsovics Norbert: – Fiatal csapattal érkeztünk Barcikára. A célunk az volt, hogy megnézzük, mit tudnak a lányok egy jó NB II-es csapat ellen, megméressék magukat. Lelkesek voltak, ügyesek, a hazai csapatnak gratulálunk a továbbjutáshoz.
Továbbjutott: Borsod SK.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!