Labdarúgás

2023.11.26. 16:52

Ismét pont nélkül maradt a listavezető (fotók)

A Putnok FC egymás után másodszor is kikapott, de ennek ellenére az élen telelnek.

Fotó: Vajda János

Labdarúgás: NB III Észak-keleti csoport, 17. forduló
Putnok FC – Debreceni VSC tartalék 0-1 (0-1)
Putnok, 100 néző. V.: Práth (Urgyán, Végh).
Putnok FC: Mészáros – Arday (Benkő, 53.), Galacs (Bökönyi, 77.), Lőrincz, Pócsik, Tordai, Boros, Vattay, Dobrovolszki, Nemes, Juhos (Mrva, 46.). Edző: Szala Ákos.
Debreceni VSC tartalék: Engedi – Romanchuk, Horváth Z. (Lsykov, 94.), Farkas T., Cibla (Sipos, 94.), Fábián B., Nwachukwu (Doktor, 70.), Batai, Tuboly (Horváth-Gaudi, 76.), Gyenti, Nagy R. Edző: Máté Péter.
G.: Horváth Z. (9.).
Jók: Nemes, ill. az egész csapat.
Szala Ákos: – Az első félidei teljesítményünk, nagyon az általam elvárt szint alatt volt, több góllal is vezethetett volna az ellenfél. A második játékrészre szerkezetet váltottunk, és mentálisan is nagyot változott a csapatunk. Nyomtunk, benne volt a gól a játékunkban, de egy debreceni mindig a labda útját állt a kapu előtt. Feltettünk mindent egy lapra ebben az időszakban, és emiatt kontrából benne volt a meccsben a második vendég talált is. Ebben a mai meccsben maximum 1 pont volt, de azt nem tudtuk megszerezni. Gratulálok a Debrecennek.
Máté Péter: – Nem véletlenül áll a Putnok a tabella élén, egy nagyon jó csapat otthonából sikerült elhozni a 3 pontot. Azt gondolom, hogy mindenki kihozta magából a maximumot, és megérdemelten nyertünk. Szeretnék gratulálni a csapatomnak a nagyszerű őszi teljesítményhez. Bízom benne, hogy tavasszal a játék összes elemében, illetve egyénileg is fogunk még tudni fejlődni. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában