Labdarúgás

2023.10.15. 13:18

DVTK tarcsi: az első döntetlen

A piros-fehérek 0-2-ről mentettek pontot a vasárnapi matiné meccsen.

A DVTK első csapatának keretéből Csirmaz (középen, pirosban) kezdőként jutott szóhoz a tartalékcsapat NB III-as mérkőzésén

Fotó: Ádám János

Labdarúgás: NB II Észak-keleti csoport, 11. forduló
Diósgyőri VTK tartalék – Facultas-Tiszafüredi VSE 2-2 (0-1)
Diósgyőr, 100 néző. V.: Valu (Kovács Z., Vilmányi).
Diósgyőri VTK tartalék: Bánhegyi – Bacsa B., Szamosi Á., Ferencsik, Demeter M., Vincze (Stavinchuk, 58.), M. Zrnic (Silimon, 93.), Hetyei, Balázsi (Furdetskyi, 81.), Csirmaz (Fülöp L., 46.), Farkas D. (P. Zrinc, 46.). Edző: Szamosi Tamás.
Facultas-Tiszafüredi VSE: Tajti – Bernáth, Barzsó (Nagy D., 89.), Dankó, Nagy Zs., Erdei, Bakos (Szövetes, 62.), Mácsai, Fülöp K. (Oláh N., 84.), Ludvig, Elek Á. Edző: Dorcsák Zoltán. 
Gólszerző: Balázsi (53.), Fülöp L. (81.), ill. Mácsai (29.), Elek Á. (50.).
Jók: Ferecsik, Balázsi, Fülöp L., Szamosi Á., Hetyei, ill. Tajti, Bernáth, Erdei, Mácsai.
Szamosi Tamás: – Az első félidőben nem találtuk a helyünket a pályán, nehezen lendültünk bele a játékba. A fordulás után viszont azt az arcunkat mutattuk, amivel már elégedett voltam. Nem ismertünk elveszett labdát, agresszívan támadtunk, ennek eredménye, hogy vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. Ezt a mentalitást és hozzáállást kell folytatnunk.
Dorcsák Zoltán: – Kezünkben volt a meccs, de kiengedtük. Sajnálom ezt a két elhullajtott pontot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!