Pécs vs. MVLC

2023.10.29. 08:05

Az első után a nyolcadikban jött meg a második

A férfi vízilabda élvonalban szombaton Pécsett játszott a PannErgy-Miskolci VLC csapata. A vendégek négy góllal győztek, így begyűjtötték a bajnokságban a második sikerüket - az elsőt még az Eger ellen szerezték az első körben.

Molnár István

Pannergy Miskolci VLC

Fotó: Dömötör Csaba

Vízilabda: OB I

Férfi vízilabda OB I., alapszakasz, 8. forduló

Pécsi VSK-Mecsek Füszért – PannErgy-Miskolci VLC 9–13 (1–0, 3–5, 5–6, 0–2)

Pécs, 120 néző. V.: Fodor R., Tóth K.

Pécs: Gelencsér – Pellei K., Keresztúri 1, Lajkó 1, VOGEL S. 2, Kolozsi 1, Némethy 1. Csere: Maser (kapus), Pónya, Reisz, Kókai Sz. 2, Imre K. 1, Szabó G., Vidovenyecz. Edző: Török Viktor.

MVLC: Moravcsik – Várkonyi 1, Krasznai 1, Hegedűs B. 2, Kasza, Dubinák, Tanczer. Csere: OLTEAN 4, MOLNÁR G. 2, Szalai G., VARGA B. 3, Smitula. Edző: Vidumanszky László.

Gól/emberelőnyből: 11/4, ill. 12/3

Gól/ötméteresből: 0, ill. 1/1.

Török Viktor: – Játékban nem kerekedett fölénk a Miskolc, de nem tudom, mennyit kell gyakorolni ahhoz, hogy a helyzeteket be is tudjuk lőni.

Vidumanszky László: – Azzal a céllal jöttünk Pécsre, hogy elhozzuk a három pontot, amire nagy szükségünk volt. Tudtuk, hogy ezt nem lesz könnyű megszerezni, mert vannak a múltból emlékek, amik az mutatják, hogy ezen a pályán nem könnyű nyerni. Volt olyan pillanat, amikor talán hamarabb is lezárhattuk volna a meccset, akkor hibáztunk, és maga a kezdés sem volt brilliás, de utána összeszedtük magunkat, és amit szerettünk volna, azt elértük.

MVLC hírek a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!