Labdarúgó Magyar Kupa

2023.09.14. 14:30

Nem teljesen ismeretlen helyre érkezik a Zete

A labdarúgó Magyar Kupa 2023-2024-es sorozatában, a 3. fordulóban, a hét végén 7 vármegyei együttes lép pályára, közülük kettő NB I-es alakulatot lát vendégül: szombaton 15 órától az NB III-as Cigánd otthonában játszik a Zalaegerszegi TE FC.

A bodrogközieknél 1000 forintos belépővel várják a drukkereket (a beléptetés négy kapun keresztül történik majd), a klub csütörtökön 12 óráig nem kapott arról információt, hogy Zalából érkezik-e, és ha igen, mennyi vendégszurkoló. A CISE létesítményében egyébként 300 fős, ülőhelyekkel felszerelt vendégszektor várja az ellenfél csapatáért szorítókat. A klubvezetés bízik abban, hogy ezen a találkozón minél többen lesznek jelen, sikerül azt a nézőszámot hozni a Magyar Kupában, mint amit 5 évvel ezelőtt a Mol Vidi FC elleni összecsapáson, akkor mintegy ezren látták a fehérváriak 2-0-s győzelmét. A nézőcsúcs egyébként nem valószínű, hogy megdől, azt az idén nyáron megtartott Cigánd – Monostorpályi NB III-ért lezajlott osztályozó-visszavágó tartja, 1670 nézővel.

A Zete számára különben nem ismeretlen a CISE-pálya, ugyanis korábban már tréningeztek itt, amikor a nem messze lévő Kisvárdán vívtak NB I-es bajnokit.

Megyei foci hírek a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!