Helyi sport

2023.09.18. 14:00

Hasonló tudású ellen az előrehozotton

20230916 Szolnok. Szombaton került sor a Dózsa-Miskolc vízilabda mérkőzésre a Vízilabda Arénában. Fotó: Kiss János UN.

Vízilabda: férfi OB I, alapszakasz, 3. forduló

PannErgy-Miskolci VLC – BVSC-Zugló (Miskolc, dr. Kemény Dénes Városi Sportuszoda, kedd, 19.30)
Vidumanszky László, a PannErgy-MVLC vezetőedzője: – A hét végén, szombaton, három negyeden keresztül partiban voltunk a Szolnokkal az idegenbeli mérkőzésünkön. A befejező játékrészben azonban egyre többet hibáztunk, nyomás alatt kapkodtunk, az agresszív, és fizikálisan erős hazaiak pedig hideg fejjel kihasználták mindezt. A jelenlegi bajnokság – a részvevők egy bizonyos részét beleértve – eléggé kiegyensúlyozott, bíztunk abban előzetesen, hogy akár Szolnokon is meglepetést tudunk okozni. Alapoztuk mindezt magunkra, a magunk tudására, valamint arra, hogy a felkészülés során voltak tesztmeccseink a Dózsával, és ezekből láttuk, hogy akár lehet keresnivalónk. Most egy előrehozott meccsünk következik, a BVSC ugyanis nemzetközi kupakötelezettsége miatt kérte, hogy játszunk korábban, amiben mi természetesen partnerek voltunk. A fővárosiak nagyjából hasonló tudásúak, mint a Szolnok volt, meg vannak azok a centerek, azok a lövők, akikre különösen figyelnünk kell. Hazai környezetben játszunk, szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy pontot, pontokat szerezzünk.
Az MVLC-ben Smitula továbbra sem bevethető egy korábbi sérülés miatt, a vezetőedző szerint körülbelül két-három hét múlva már rendelkezésre állhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!