Tenisz

2023.09.03. 12:37

Grand Slam-nyertes, de még nem Wimbledonban

Bodnár Ádám az egész nyáron át tartó Gemer Grand Slam nemzetközi tenisz versenysorozat fináléján vett részt

A labdarúgó játékvezetőként is jeleskedő sportember ugyanis bejutott a legjobb 8 játékos közé, számukra pedig meghívásos tornát rendeztek a szervező. A Gemer Grand Slam Top8 Finale nevű eseményen körmérkőzéses formában mérték össze tudásukat. 
– A csoportban nagyon nehéz mérkőzéseket játszottam és sajnos nem sok sikerrel vettem ezeket a mérkőzéseket, a fontos pontok rendre nem az én javamra döntöttek, így szoros meccseken alulmaradva csupán a 7. helyért játszhattam a nap végén – újságolta portálunknak Bodnár Ádám, majd hozzátette: – Ezt a mérkőzést viszont sikeresen teljesítettem, így végül a hat helyszínen tartott sorozat 7. helyén végeztem összesítésben. Számomra ez nagy sikernek számít, hiszen hosszú évek óta veszek részt ezeken a megmérettetéseken, ám eddig a mostani a valaha volt legjobb eredményem. A finálé napján elégedett voltam a játékommal, ám hozzám hasonlóan mindenki erre a napra időzítette a formáját, így számomra reális eredmény született. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!