Helyi sport

2023.09.03. 16:45

A fiatalság nem mentség az elkövetett hibákra

Labdarúgás: NB I

Női NB I, 3. forduló
Szekszárdi WFC – Diósgyőri VTK 2-2 (0-1)
Szekszárd, 80 néző. V.: Kovács F.  (Szabó L., Rigó).
Szekszárdi WFC: Török N. – Schell, Acsádi, Jáhn, Vári, Kágyi, Kiss G., Prigli, Kovács Zs., Taylor, Nagy-Cseke (Keeley, 46.). Vezetőedző: Micskó Márk.
DVTK: Orgoványi – Somogyi (Katona, 80.), Geréd, Komlós, Boros,  Oláh A., Madarász (Myhal, 46.), Hiba (Sain, 58.), Nagy L., Mikó (Nagy P., 58.), Krisztin. Vezetőedző: Bém Gábor.
Gólszerző: Prigli (69.), Taylor (82.), ill. Krisztin (44., 86.).
Micskó Márk: – Úgy gondolom, az egy pontra mindenképpen rászolgált a csapat. Gratulálok a lányoknak, hatalmasat küzdöttek a második félidőben. Rendben volt a játékunk, erre is készültünk, tudtuk, hogy a Diósgyőr le fog minket támadni. Jelenleg még össze kell szokni a lányoknak, hiszen a rajt előtti utolsó héten érkezett hat játékosunk, ez nem megy egyik pillanatról a másikra.
Bém Gábor: – Az első félidőben 1-0-ra vezettünk, és itt kellett volna lezárni a mérkőzést, mert volt még három ziccerünk, amit nem tudtunk gólra váltani. A fiatalság nem mentség azokra a hibákra, amiből az ellenfelet hozzásegítettük a gólokhoz, Sokkal jobban kell koncentrálni a befejezéseknél!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!