Helyi sport

2023.08.30. 20:30

,,Imádom a fiúkat, köszönöm nekik az élményt"

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 5. forduló

Evolution Hungary-Cigánd SE – Karcagi SE 0-0

Cigánd, 300 néző. V.: Szántó (László I., Ancsin).

EH-Cigánd: Popovics – Fenyőfalvi, Pap, Misák, Girdán (Motkó, 75.), Kardos, Tóth M., Kovács N. (Katona, 87.), Vass, Tóth Á. (Tóth G., 59.), Kelemen. Vezetőedző: Igor Bogdanovic.

Karcagi SE: Fedinisinec – Béres, Nikic (Kovács D., 57.), Győri Á., Pataki, Kónya, Kis B., Constantinescu (Székely D., 57.), Andric (Győri B., 57.), Gránicz, Maruscsák (Szabó L., 46.). Vezetőedző: Csillag László.

Jók: az egész csapat, ill. Kónya, Szabó L., Kis B.

Igor Bogdanovic: – Egy ilyen mérkőzés után az egyik szemem sír, a másik nevet: azért sír, mert sok helyzetből nem tudtunk gólt rúgni, azért nevet, mert nagyon jó csapat ellen partiban voltunk, és kapott gól nélkül lehoztuk a mérkőzést. Imádom a fiúkat, köszönöm nekik az élményt.
Csillag László: – Nem mondhatom, hogy egy jó meccset játszottunk a hazaiakkal, mert az átmeneteket védekezésből támadásba rosszul csináltuk, és a visszavédekezés sem működött jól. Viszont a második félidőben akadtak lehetőségek mindkét oldalon, ami eredménytelenül zárult. Egy pozitívumot látok a mérkőzésben, hogy az első olyan meccs, amelyen nem kaptunk gólt, de támadásban fejlődnünk kell. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!