Helyi sport

2023.08.02. 20:50

Az ,,Evolution" biztos négyese

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 2. forduló

Evolution Hungary-Cigánd SE – Eger SE 4–0 (3–0)

Cigánd, 400 néző. V.: Takács (Benkő, Szilágyi).

Cigánd: Perehanec – Fenyőfalvi, Pap, Misák (Králik, 66.), Silling (Kőrizs, 77.), Girdán (Motkó, 77.), Kardos (Tóth G., 66.), Tóth M., Kovács N., Vass, Kelemen (Tóth Á., 57.). Vezetőedző: Igor Bogdanovic.

Eger: Bukrán – Zvara (Schmidt, 56.), Beliczky, Nagy Á., Debreczeni (Jónyer, 56.), Gíber (Tóth L., 35.), Jacsó (Bakondi, 66.), Papp K., Juhász, Kispál (Farkas G., 66.), Kovács D. Vezetőedző: Céró Bálint.

G.: Kelemen, Silling, Misák, Girdán. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Igor Bogdanovic: – Az első meccset sikerült a múltkor megnyernünk, s azt kértem a játékosoktól, hogy a második mérkőzésen is tegyenek meg mindent, az első perctől kezdve figyeljünk. Készültünk ellenfelünkből, ezek szerint sikeres volt a felkészülés, a megbeszélés. Megérdemelt sikert arattunk, nézünk tovább, boldog vagyok, hogy ilyen játékosaim vannak. 
Céró Bálint: – Elnézést kérek a szurkolóktól, akik nem ezt érdemlik, van mit kijavítani. Holnapig sok minden el fog dőlni, nem volt méltó az egri labdarúgáshoz a mai teljesítmény.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!