Mezőkövesd Zsóry FC

2023.07.07. 11:59

Négy gól a felkészülésin

A hazaiak labdarúgócsapatában bemutatkozott az új játékos.

A meccs egyik pillanata

Fotó: NYSFC

A július 31-i bajnoki rajtra készülő Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata pénteken délelőtt a 2023/24-es évad harmadik edzőmeccsét játszotta. A sárga-kékek az NB II-es Nyíregyháza SFC gárdáját fogadták.

Az MZSFC keretéből ezen a napon öten hiányoztak, mindannyian azért, mert sérüléseik után még nem voltak bevehető állapotban. A Kállai Z., Karnitski, Márkus, Filip és Kojnok ötösfogat utóbbi négy tagjánál van esély arra, hogy a jövő heti edzésmunkába bekapcsolódjon.

A Kövesdnél a szabolcsi ellenféllel szemben bemutatkozott az új szerzemény, az ukrán, magyar kettős állampolgárságú, 19 éves bal oldali védő, Artem Nahirnij, aki a Puskás AFC-től érkezett, egy évre kölcsönbe, azok után, hogy az előző évadot az NB II-es Gyirmót FC Győrnél töltötte. A dél-borsodi gárdában egy próbajátékos is lehetőséget kapott Kuttor Attila vezetőedzőtől, a 18 éves jobb oldali védő, Antal Gábor, aki az NB III-as Szolnoki MÁV FC-től érkezett Kövesdre.

A pénteki meccsen összesen 22 kövesdi játékos lépett pályára, Tordai, Babati, Gíber és Rédling bár keretben volt, ezúttal nem jutott szóhoz. 
Az MZSFC legközelebb a jövő héten szerdán lép pályára, amikor hazai környezetben két meccset is játszik, 10.00-tól előbb az NB III-as Puntok FC, 17.00-tól pedig a szintén harmadosztályú Termálfürdő FC Tiszaújváros ellen.

Mezőkövesd Zsóry FC – Nyíregyháza SFC 2-2 (1-1)
Mezőkövesd, zárt kapuk mögött. V.: Nagy R.
Mezőkövesd Zsóry FC 1. félidő: Piscitelli – Kállai K., Zahary, Pillár, Nahirnij – Hudák, Cseke, Cseri – David Babunski, Molnár G., Drazic. Mezőkövesd Zsóry FC 2. félidő: Juhász B. – Antal G., Lukic, Beriashvili, Vajda S. – Brtan, Nagy G., Lehoczky – Illés B., Prudnikov, Ugrai. Vezetőedző: Kuttor Attila.
Nyíregyháza SFC 1. félidő: Fejér – Kovácsréti, Kesztyűs, Kiss Á., Czimer – Baki, Cseh, Sigér Á. – Rjaskó, Nagy B., Herjeczki. Nyíregyháza SFC 2. félidő: Bese – Alaxai, Myke (Oláh B., 75.), Gengeliczki, Gresó – Pataki, Gyenti, Iharos – Heles, Bach, Vámos. Vezetőedző: Tímár Krisztián.
Gólszerző: Drazic (31. - 11-esből), Nagy G. (84.), ill. Baki (10.), Pataki (89.).

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!