Szabadidősport

2023.06.27. 12:00

Menjen, és fusson egyet Göncön!

Érdemes szombatig előnevezni a közelgő eseményre.

Szűcs István

A tavaly elindított hagyomány folytatásaként, július 15-én, szombaton, 10 órától ismét megrendezik a Gönci Barack Ünnep Trail elnevezésű terepfutóversenyt, amely 2022-ben nagy sikerrel debütált. Az erőpróbát a Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány rendezi, mely a 21 esztendős Miskolci Barátság Maraton gazdája is egyben. Társrendező Gönc Város Önkormányzata, a Marathon Club Egyesület, míg a kiemelt technikai partner a Biennale Nonprofit Kft.

A verseny egy nagyszabású rendezvény-sorozat sportos részét képezi, ahol minden korosztály lehetőséget kap arra, hogy felmérje edzettségét, rátermettségét. A Gönci Barack-futamra (16,2 km), a Gönci Barack feles-futamra (8,1 km), valamint a 660 méteres és 1500 méteres gyermekfutamokra július 1-én, szombaton 12 óráig lehet előnevezni a www.maratonclubmiskolc.hu oldalon. Az előnevezők névre szóló rajtszámot kapnak. Helyszíni nevezésre a verseny napján csak korlátozott számban lesz lehetőség. Lényeges információ, hogy egy futó csak egy távra nevezhet. A célban mindenkit egyedi befutóérem, és egy tál melegétel vár.

A tények

További információ elérhető a www.maratonclubmiskolc.hu oldalon, vagy kérhető a 70/391-9136-os telefonszámon, illetve a [email protected] és az [email protected] e-mail címeken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!