Labdarúgás - DVTK

2023.06.19. 12:25

A bolgár védő hiányzott, de nem csak ő (fotók, videó)

Radics lett a hatodik távozó a DVTK NB I-es labdarúgócsapatánál.

Nem sajtó nyilvános edzést tartott a DVTK, a felvétel a kerítés mögül készült

Fotó: MW

Hétfő délelőtt megtartotta a 2023/24-es évad első edzését a DVTK NB I-es labdarúgócsapata.

Szergej Kuznyecov vezetőedző másfél órás tréninget vezényelt a keret tagjainak. Összesen 17 mezőnyjátékos és 4 kapus vett részt az első foglalkozáson. Az edzés végét záró kétkapus játékban, a jelző trikósok és az e nélküliek csatájában, 3-3-as döntetlen született. A levezető fociban 10 fős csapatok küzdöttek, úgy, hogy a fiatal hálóőr Bánhegyi, mezőnyember volt.

A DVTK első tréningjéről több labdarúgó is hiányzott.

Az újak közül egy fő, mert a horvát kapus Karlo Sentic (ex-Hajduk Split), az ukrán hálóőr, Artem Odintsov (ex-Kisvárda MG), és a két próbajátékon lévő nigériai játékos, a támadó Eze Vincent Okeuhie (klub nélkül) és védő Godfrey Bitok Stephen (Volga Uljanovsk) jelen volt, a bolgár Bozhidar Chorbadzhiyski (ex-Widzew Łódź) viszont nem, őt keddre várják.

Jérémie Obounet a gaboni U23-as válogatottal a korosztályos Afrika Nemzetek Kupájára készül, Bényei Ágoston a magyar U21-es válogatott összetartásán vesz részt, Viczián Ádám családi okok miatt kapott felmentést – a klub tájékoztatása szerint –, Jurek Gábor sérülése miatt kezelésen járt, Koman Vladimir pedig bár megjelent Diósgyőrben, nem öltözött át az edzésre, honlapunk információi szerint a szerződésének felbontásáról tárgyalt a klubházban.

Radics Márton pedig azért nem volt jelen, mert kölcsönszerződése után visszatér a Puskás AFC gárdájához, ezt délben a DVTK is bejelentette. Nem sokkal később azt is, hogy a délelőtti edzésen részt vett bosnyák, horvát támadó, a 29 éves Marin Jurina, – aki a most véget ért idényben a szaúd-arábiai Al-Faisaly FC játékosa volt, – Diósgyőrben folytatja a pályafutását. 

A DVTK első közös edzésén részt vett játékosok
Kapusok: Artem Odyntsov, Karlo Sentic, Branuslav Danilovic, Bánhegyi Bogdán
Mezőnyjátékosok: Csirmaz István, Farkas Dániel, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd, Medgyes Sinan, Bertus Lajos, Holdampf Gergő, Gera Dániel, Lőrinczy Attila, Lukács Dániel, Illés Bálint, Eze Vincent Okeuhie (próbajáték), Godfrey Bitok Stephen, (próbajáték), Marin Jurina, Ferencsik Bálint, Papp Marcell (kölcsönből, Dorogi FC-től vissza)
 

 Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!