Labdarúgás

2023.05.17. 20:21

Pecabottal ügyeskednek a hidasnémeti testnevelők

A tanár-fociedzők főzni is nagyon szeretnek.

„A hozzánk közeli vizsolyi horgásztóra járunk – kezdte Bóni Tamás, a hidasnémeti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola testnevelő tanára, majd így folytatta: – Általában Udicska Miklós kollégámmal megyek pecázni, amikor az időnk engedi, máris felülkerekedünk és meg sem állunk a vízig. Főleg pontyot és amúrt fogunk, rendszeresen a horgainkra akadnak tizenöt kilós példányok is. Nagyon szép és kellemes környezetet alakítottak ki a helyiek, így mindig szívesen térünk vissza a bibliájáról híres faluba. Annyira elköteleztük magunkat Vizsoly mellett, hogy mindketten éves bérletet vettünk a tóra.”

 
 
 

Hét nyelven beszél

A két pedagógust összeköti a barátság, a munka és a hobbi: „Túl azon, hogy a testmozgást és a sportot igyekszünk megszerettetni diákjainkkal, az itteni klub labdarúgó edzőjeként is neveljük a gyerekeket. Ami pedig a horgászat utáni tudományunkat illeti: főzésben is jeleskedünk. Tehetjük, hiszen a minden terület mellett főző helyet alakítottak ki, így olykor családi, rokoni, vagy munkahelyi társaságokat is meghívunk, vendégül látunk és egész nap nagyszerűen szórakozunk. Mivel bízunk önmagunkban és a tudományunkban, ügyeskedünk, rendre van kapásunk, így nem égünk le, olyan halászlevet készítünk, hogy hét nyelven beszél. Mert mi nemcsak pecázást szeretjük, hanem szakácskodást is imádjuk.” 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!