Vármegyei II

2023.05.21. 20:33

„Néhány játékosomnak a fejében rendet kell tenni, ott van gond"

Vármegyei II. osztály Közép csoport, 27. forduló, vasárnap:

Fotó: Pixfly

Kesznyéten – Bogács 5-2 (2-1)

Kesznyéten, 80 néző. V.: Jakab Gy.

Kesznyéten: Horváth A. –  Kiss I. (Kalocsai E.), Szabó I. (Veres), Nótár I. (Vadászi), Irhás I., Papp Z., Kiss F., Irhás D. (Irhás Sz.), Nótár R. (Farkas), Irhás J. (Kiss L.),  Irhás E. Edző:  Irhás Ignác.

Bogács: Szabó L.  – Domján, Czeglédi, Pap M., Salavári, Kovács I.,  Nagy A., Varga P., Egyed, Nagy D., Pap K. Edző: Czeglédi Márk.

G.: Irhás E. (2), Irhás D., Kiss I., Nótár R., ill. Kovács I., Czeglédi (11-es). Kiállítva:  Szabó L. (41.)  Jók: az egész csapat, ill. Czeglédi, Pap K. Kovács I., Egyed. 

Irhás Ignác:  – Jól kezdtük a mérkőzést volt egy időszak amikor meccsbe hoztuk az ellenfelet, de a kiállítás után nem forgott veszélyben a győzelmünk. További sok sikert Bogácsnak. Jó játékvezetés.  

Farkas Csaba elnök:  – Az akarattal nem volt gond, a helyzeteink számával sem, de a kihasználásukkal igen. Néhány játékosomnak a fejében rendet kell tenni, ott van gond. Sajnos az edzésmunka meglátszott mert teljesen elkészültünk fizikálisan a végére és erre nem indok az ember hátrány sem!  Gratulálok a hazaiaknak. Jó volt a játékvezetés.   

Cserépfalu – Harsány 3-2 (3-0)

Cserépfalu, 60 néző. V.: Porcs.

Cserépfalu:  Komlóssy – Oláh K., Dudás, Nagy T. (Kéri),  Rózsa, Mizser, Farkas, Bukta, Bálint A., Kriston, Lázár P. Edző: Bálint Attila.

Harsány: Bene D. –  Lubinszki, Ungvári, Farkas, Horváth M., Szabó Zs., Rafael (Gável), Pusztai D., Balogh A., Sugár, Nagy G. Edző: Gável András.

G.: Nagy T., Lázár P., Mizser, ill. Sugár, Dudás (öngól). Jók:  Mizser (a mezőny legjobbja) Kriston, Farkas, Lázár P., Oláh K, ill. senki.  

Bálint Attila:  –  Először gratulálok a Mezőkövesdnek a Honvéd elleni győzelemhez és a bent maradáshoz. A mai mérkőzésen fontos 3 pontot szereztünk. Az első félidőben szép játékot mutattunk és a kapu előtt is eredményesek voltunk végre. A második félidő  izgalmas lett. Gratulálok a csapatnak. További sok sikert harsányi barátainknak.

Gável András:  – Az első félidőt inkább felejtsük el. A másodikban már próbáltunk focizni. Gratulálok a hazaiaknak. Köszönjük, hogy hozzájárultak a mérkőzés időpontjának módosításához.  

Megyei foci hírek, eredmények a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!