Labdarúgás

2023.05.12. 10:46

Létszámhiányok és rendezési cirkuszok

Részletek a Magyar Labdarúgó Szövetség vármegyei igazgatósága fegyelmi bizottságának döntéseiből:

Vármegyei I. osztály, U19

A Hidasnémeti – Tokaj mérkőzést Tokaj lemondta, a 3 bajnoki pontot 3–0-ás aránnyal Hidasnémeti javára igazolták. 
Edelény először állt ki létszámhiánnyal, írásbeli megrovást kapott. 

A Sajóbábony először állt ki létszámhiánnyal, a Sajóbábony – Gesztely meccset pedig 1–11-nél a játékvezető beszüntette. A találkozót a pályán elért eredménnyel igazolták és írásbeli megrovást osztottak ki.

Vármegyei II. osztály, U19

A Mályinka – Sajószentpéter mérkőzést Mályinka lemondta. A találkozó 3 bajnoki pontját 3–0-ás aránnyal Sajószentpéter javára igazolták, Mályinka évi összeredményéből 3 büntetőpontot levontak. 

A Rudabánya – Varbó mérkőzést lemondták. A találkozó 3 bajnoki pontját 3–0-ás aránnyal Rudabánya javára igazolták, Varbó összeredményéből 3 büntetőpontot levontak. 

Az Abaújszántó – Sárospatak mérkőzést Sárospatak lemondta. A találkozó 3 bajnoki pontját 3–0-lal Abaújszántó javára igazolták. 
Karcsa és Taktaharkány létszámhiánnyal állt ki, írásbeli megrovást kaptak. 

A Szikszó – Szendrő meccs elmaradt. A 3 bajnoki pontot 3–0-lal Szikszó javára igazolták.

Saját költségükre

Mályi sportszervezetének három soron következő hazai bajnoki mérkőzésére szövetségi ellenőr kell fogadnia és költségét viselnie, a rendezői létszámot pedig tizenkettőre kell növelnie. 

Megyaszó sportszervezetének három soron következő hazai bajnoki mérkőzésére szövetségi ellenőrt kell fogadnia és  költségeit viselnie, a rendezői létszámot pedig tizenkettőre növelnie. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!