Vármegye I.

2023.05.21. 20:26

„Szeretem az egygólos győzelmeket, főleg, ha minden a terveink szerint alakul”

A labdarúgó vármegyei I. osztály 29. fordulójában két meccset játszottak vasárnap.

Fotó: Shutterstock

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék – Tokaj FC   4-1 (2-0)

Mezőkövesd, 100 néző. V.: Nagy.

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Juhász (Rácz) – Bernáth, Gál (Ujvári), Csomós, Gíber, Dankó, Porkoláb, Bodnár, Ludvig, Rozgonyi (Orosz), Tóth Á. (Barta). Edző: Sivák Sándor.

Tokaj: Klaj – Csizmadia (Tamás), Imre, Pásztor L., Posta (Plavuscsák), Molnár K. (Nemes), Dobos, Csekő (Kelemen), Gombos, Szabó Cs., Anda. Edző: Cseh Adrián.

G.: Dankó, Bernáth, Orosz, Porkoláb, ill. Anda.

Jók: senki, ill. Csekő, Plavuscsák, Dobos.

Sivák Sándor: – Erről a meccsről nehéz mit mondani... Azért gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, mert attól függetlenül, hogy gyengén játszottunk eredményesek voltunk.

Cseh Adrián: – Az első félidőben 0-0-ás állásnál ziccert rontottunk, aztán kevéssel utána vezetéshez jutott az ellenfél. Azt gondolom, ha fordítva történt volna, máshogy alakul a mérkőzés hátralévő része. Mindent összevetve büszke vagyok a csapatomra, volt tartásunk és további lehetőségeink a gólszerzésre. Gratulálok a Mezőkövesdnek.

MVSC-Miskolc – Bánhorváti     2-1 (1-0)

Miskolc, 100 néző. V.: Varga.

MVSC-Miskolc: Bollók – Bódi M., Kele (Kurucz), Figeczki (Nagy A.), Sebestyén (Bódi B.), Potyka, Takács, Ujj, Blaskó, Kovács B., Tasi. Edző: Jordán András.

Bánhorváti: Málik – Hallgató, Kovács Sz. (Henez), Marczis (Lukács), Kazvinszki (Palkó), Filkóházi, Fejes, Zsigrai, Kréti, Horváth Sz. (Vislohuzov), Lovasi (Nagy D.). Edző: Mátyás József.

G.: Kovács B. (2), ill. Hallgató.

Jók: Kovács B. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki.

Jordán András: – Szeretem az egygólos győzelmeket, főleg, ha minden a terveink szerint alakul. Az első játékrészben 80 százalékban birtokoltuk a labdát, ez a másodikban 60 százalékra csökkent. A mérkőzés hajrájában üres kapura vihettük a labdát, de nem hoztunk jó döntést, ennek ellenére a győzelmünk teljesen megérdemelt.

Mátyás József: – Helyzeteink tíz százalékával megnyerhettük volna ma a mérkőzést, de ehelyett ajándékoztunk két gólt a hazaiaknak és megnyerték a mérkőzést. Összességében nem játszottunk jól, talán ez hiányzott a legjobban ma a csapatból.

Megyei foci hírek, eredmények a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!