Kosárlabda: NB I/B

2023.05.08. 17:00

Reméli, most már mindenki elhiszi, hogy van esélyük

Az egyetemisták hazai pályán, az újvárosiak idegenben küzdenek kedden.

ÉM

Férfi NB I/B Zöld csoport, elődöntő, 3. mérkőzés

MEAFC-Miskolc – SMAFC 1860 Soproni Egyetem (Miskolc, Egyetemi körcsarnok, kedd, 17.30)

Váczi Péter, a MEAFC-Miskolc vezetőedzője: – A vasárnapi, idegenbeli mérkőzésen 90 pontot kaptunk, amivel nem lehet meccset nyerni. Ez egyben azt is jelenti, hogy a mostani mérkőzésen védekezésben sokkal jobb teljesítményt kell nyújtanunk, hiába nincs túl sok idő a két találkozó között. Mivel ellenfelünk ,,anyacsapata", az A-csoportos Sopron KC kedden szintén pályára lép, kérdéses, hogy milyen kerettel érkezik hozzánk a SMAFC, de mi mindig arra készülünk, hogy a legjobban. Mi akkor tudunk győzni, ha több jó egyéni produkció van a csapatban, Sopronban jó ha volt kettő-három.

Budafok – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK (Budafok, kedd, 18.30)

Lekli József, a Phoenix vezetőedzője: – A második meccsen, vasárnap az alapszakasz győztesét sikerült legyőznünk és úgy, hogy végig kontrolláltuk a mérkőzést, teljesen irányításunk alatt volt mind a támadás, mind a védekezés. Úgyhogy ez egy nagyon biztató dolog. Nagyon bízom benne, hogy most már mindenki elhiszi, a csapat is és bárki az országban, hogy a Tiszaújváros nemcsak tisztesen helytállni akar ebben a párharcban, hanem van esélye továbbjutni, és feljutni a Piros csoportba. Mert nekünk ez a célunk, és így küzdünk minden egyes mérkőzésen. Egy nap pihenő után megyünk vissza, Budafokra, és megpróbáljuk elvenni a pályaelőnyt, hogy pénteken itthon le tudjuk zárni ezt a párharcot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!