Labdarúgó NB III.

2023.04.26. 20:30

,,Fantasztikus érzés ennek a csapatnak ez edzőjének lenni"

Az újvárosiak az egyik legjobb csapat ellen nyertek az NB III-ban.

ÉM

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Körösladányi MSK 1-0 (1-0)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Takács.

FC Tiszaújváros: Herceg – Nagy G., Páll, Gelsi, Tóth B. (Vitelki B.), Tóth S., Géringer, Gottfried (Erős), Nagy P., Boros (Nagy D.), Valkay. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

Körösladány: Kertész – Ruzsa (Palik), Wéber, Pusztai, Bakk (Papp), Csicsely, Farkas J. (Czirok), Zelenyánszki, Dócza, Talpalló (Szántó), Burai (Cservenák). Vezetőedző: Ekker Attila.

G.: Páll.

Kiállítva: Géringer (85.).

Jók: az egész csapat, ill. Wéber, Zelenyánszki, Czirok.

Vitelki Zoltán: – Fantasztikus érzés ennek a csapatnak ez edzőjének lenni. Nagyon akarta a csapat ezt a győzelmet, akarja ezt az egész tavaszt. Tudtuk, hogy mit játszik az ellenfél, ezt sikerült szervezettséggel megoldanunk. Különösen értékes ez a győzelem, mert a bajnokság egyik legjobb csapatát sikerült legyőznünk.

Ekker Attila: – Igazolta tavaszi jó hírét a Tiszaújváros. Hiába jatszottunk gólratörően, sajnos nem tudtunk betalálni és mivel a focit gólra játsszák, így az a csapat nyert, amelyik több gólt rúgott.

Még több megyei foci hír, eredmény a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!