Edzői nyilatkozatok

2023.04.30. 22:48

„Fantasztikus este volt, mind a csapat, mind a szurkolók számra”

Kuznyecov Szergej

Fotó: Vajda János

Kuznyecov Szergej: – Fantasztikus este volt, mind a csapat, mind a szurkolók számra. Sikerült ünnepet varázsolni Miskolcra. Nagyon örülünk ennek, szerintem megérdemeltük, a szezon folyamán kőkeményen dolgoztunk. Voltak nehéz pillanatok, de ezeken túljutottunk. Gratulálok és köszönöm mindenkinek, aki a klubnál dolgozik, a vezetőségnek, aki támogatott bennünket. És persze a játékosoknak is, hiszen ők voltak a főszereplők, nélkülük nem sikerült volna. Továbbá a stáb tagjainak is jár a köszönet és a gratuláció. Örülünk, hogy ilyen szép mérkőzéssel ünnepeltük az elsőséget. Köszönjük a szurkolók támogatását.

Tóth Balázs: – Gratulálok a Diósgyőrnek a bajnokság megnyeréséhez. Nagyon jó csapatuk van, látszik, hogy van minőség, nem is kevés. Így, hogy a meccs előtt tudták, hogy eldőlt a bajnoki cím, szó szerint nekünk estek. Fiatal csapatunknak nagy nyomást kellett volna kivédekeznie, de az elején kaptunk egy szerencsétlen gólt, és onnantól kezdve éreztem, hogy nehéz időszak jön. Aztán jött a második találat, majd a harmadik, ami után volt félsz, hogy ebből valami nagyon rossz sül ki. De hatalmas gratuláció jár a srácoknak, mert fel tudtak állni, sikerült gólt szerezni. Ez a különbség a két csapat között, nekünk több lehetőség kell, hogy betaláljunk. Úgy vélem, hogy a 20. perc környékén összeállt a csapat, éreztük, hogy partiban lehetünk. Bízunk benne, hogy a következő három meccs jó lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!