Megyei II

2022.09.11. 20:26

„Tizenegy gladiátor volt a pályán”

A labdarúgó megyei II. osztály Északi csoportjának 5. fordulójának vasárnap három mérkőzést rendeztek.

Fotó: Shutterstock

Sajóvámos – Szendrő 2–3 (1–2)   

Sajóvámos, 100 néző. V.: Fotiu.

Sajóvámos: Török – Gelyeta, Váradi, Hozdik, Kalmár, Balogh (Kiss D.), Apostol, Mohácsi, Csizik, Fejes (Koncsol, Szendi), Tóth B. Edző: Tóth Barnabás. 

Szendrő: Kalocsai R. – Ádám R., Ádám J., Beri E., Ádám A., Ádám L., Beri A., Ádám I., Beri L., Ádám J., Veres. Elnök: Szaniszló Richárd. 

G.: Tóth B. (2), ill. Ádám A., Beri L., Gelyeta (öngól). Jók: senki, ill. az egész csapat.  

Tóth Barnabás: – Nem volt szerencsénk. A mérkőzést az első félidőben, a vezetésünknél el kellett volna döntenünk. Ezt megtette helyettünk a Szendrő a másodikban, és már nem tudtunk talpra állni.    

Szaniszló Richárd: – Tizenegy gladiátor volt a pályán. Sokan cserben minket hagytak ma is, de játszottak helyettük a tinik és a veteránok. Le a kalappal mindenki előtt.

Edelény – Mályinka 4–0 (0–0)   

Edelény, 200 néző. V.: Bújnóczki.

Edelény: Pallai – Jancsurák, Nadanicsek J., Juhász B., Kótai (Palóczky), Kiss E. (Balogh I.), Hegedüs, Boros (Rákos), Kovács G. (Bartók-Balogh), Mészáros (Szabó B.), Bodnár D. Edző: Rákos Attila. 

Mályinka: Polónyi – Kakuk, Tiba, Musa, Germuska, Rapp (Jobbik), Tóth Cs. (Szurovi), Sápi, Fejes (Molnár P.), Sebők, Tamás G. Edző: Balogh József. 

G.: Nadanicsek (2), Jancsurák (2). Jók: Nadanicsek (a mezőny legjobbja), Kovács G., Hegedűs, Jancsurák, ill. Tiba, Tamás G., Polónyi, Kakuk.  

Rákos Attila: – Nem játszottunk jól, de megérdemelten nyertünk. Sok sikert a Mályinkának.

Balogh József: – Gratulálok minden játékosnak a hozzáálláshoz. Jó csapat ellen jó játékot nyújtottunk, de a végére kicsit elfáradtunk.

A Szikszó – Sajósenye mérkőzést november 26-án rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!