Megyei II.

2022.09.18. 19:43

„A mai mérkőzéssel vallatni lehetett volna”

Labdarúgó megyei II. osztály, Észak csoport, 6. forduló – vasárnapi mérkőzések.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Sajósenye – Izsófalva 3-5 (1-1)

Sajósenye, 40 néző. V.: Tóth II. T. 

Sajósenye: Hankó B. (Ruszó) – Urbáb, Balog, Tóth I., Oláh (Bánóczy), Hankó I., Varga Zs., Budai, Horváth L. (Bari G.), Sáfár (Bendik), Hankó M. Edző: Takács István.

Izsófalva: Mertus – Szaszin, Kovács G., Nyíri, Strekáf, Kovács I., Lehel, Páró, Szegedi (Budai), Bihari, Filkóházi (Jóna). Edző: Barnóczky Attila.

G.: Varga Zs. (3), ill. Strekáf, Nyíri, Bihari, Budai, Lehel. Jók: Varga, Tóth, Balog Zs., ill. senki.

Takács István: – Amíg a ziccereket nem tudjuk értékesíteni, addig csak ilyen eredmény születhet. Tele vagyunk sérültekkel. Őszinte részvétünk a Lukács családnak! 

Barnóczky Attila: – A mai mérkőzéssel vallatni lehetett volna. A játékvezetés egyenlő volt a nullával. A csapat mély gödörben van. A játékunk alapján jó lenne, ha a jövő hétre összeszedné magát a társaság. Lényeg a 3 pont.    

Edelény – Aszaló 2-2 (1-1)

Edelény, 250 néző. V.: Füleki Cs.

Edelény: Pallai (Csáki) –  Jancsurák, Nadanicsek J., Juhász (Szabó B.), Kiss E., Hegedüs Cs., Boros, Kovács G., Mészáros (Balogh I.), Hegedüs P. (Palóczki), Bodnár D. Edző: Rákos Attila.

Aszaló: Kiss B. – Ruszó Á., Vadász R., Bodnár, Lázi L., Erdélyi, Bódi K., Meczkó (Újfalusi), Ádám A. (Krajnyák), Horváth K., Lázi Gy. Szakosztályvezető: Szabó László.

G.: Nadanicsek J., Boros (11-es), ill. Ádám A., Erdélyi. Jók: Kovács G., Nadanicsek J., Bodnár D., ill. az egész csapat.  

Rákos Attila: – Igazi rangadóhoz méltó mérkőzés volt. Igazságos döntetlen született. Sok sikert az aszalói csapatnak.

Mikó Norbert csapatvezető: – A látottak alapján számunkra több volt a mai mérkőzésben, de az egy ponttal is elégedettek vagyunk. További sok sikert a hazai csapatnak. 

Sajószentpéter – Boldva 0-0

Sajószentpéter, 70 néző. V.: Tari T.

Sajószentpéter: Bartók – Viktor Á.(Lapsánszki), Balázs T., Nagy B., Molnár Á. (Heresz, Taskó), Kovács A.(Nagy M.), Orosz, Márton M., Bodzás, Halász(Simon K.), Válint. Edző: Kőrösi Gábor. 

Boldva: Szanyi – Hudi, Lázi, Horváth I. (Farkas N.), Lakatos M. (Varga L.), Ruszó M., Szinai, Rácz (Kertész, Sipos), Ruszó B.(Nyíri), Komjáti, Hevele (Ajtay). Edző: Sipos László.

Jók: Bartók, Válint, Bodzás, ill. Lázi (a mezőny legjobbja), Szanyi, Komjáti, Ruszó M,. Hudi, Hevele, Varga.  

Kőrösi Gábor: – Amíg nem teszünk  meg mindent a pályán a győzelemért, addig a sikerek maguktól nem jönnek. A játék minőségét a szél nagyban befolyásolta, de akarati tényezőkben sem tudtunk az ellenfél fölé nőni. A döntetlen reális. 

Sipos László: – A mérkőzés összképe alapján reális eredmény a döntetlen, de idegenben lehoztuk kapott gól nélkül és négy ziccert hagytunk ki. Egyszer meg fog törni a jég. Nem adjuk fel! Büszke vagyok a csapat minden tagjára!   

A Szendrő - Szikszó találkozót november 27-én 13 órakor játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!