Kispályás kupa

2022.07.25. 13:00

Tolerancia Kupán rúgták a bőrt

Országos Kispályás Labdarúgó „TOLERANCIA” Kupát rendeztek a hétvégén Miskolcon, az egyetemvárosi körcsarnokban.

ÉM

A „Sportolni Jó!” című rendezvénysorozatán belül az Országos Roma Önkormányzat és Országos Roma Sportközpont közös szervezésében július 23-án rendezték meg a II. Országos Kispályás Labdarúgó „TOLERANCIA” Kupát. A rendezvénynek a technika felszereltségéről híres Miskolc-Egyetemváros-Körcsarnok adott otthont, tájékoztattak a szervezők.

A labdarúgótornára az ország több megyéjéből összesen 24 csapat nevezett. A nap nagyon jól sikerült, még a rettentő hőség sem szegte kedvét a játékosoknak.

Az Országos Kispályás Labdarúgó Tolerancia Kupa helyezettjei:

1. helyezett: Tuzséri Ifjú Brazilok

2. helyezett: Alsózsolcai Brazilok

3. helyezett: Roma Boys

4. helyezett: Alsózsolcai Aranycsapat

Az elmúlt évben elhunyt roma identitású sport rajongó képviselők és közéleti emberek emléke előtt adózva különdíjakat hoztak létre. Botos Ferenc emlékére a torna legjobb játékosa címet a Felsőzsolcai Roma Boys játékosa Hankó László kapta. Horváth József emlékére a torna legjobb kapusa címet a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság játékosa, Szemán Imre kapta. Sárközi Dundi emlékére a torna Gólkirálya címet a keceliek játékosa, Kővári Dávid vehette át. A legsportszerűbb csapatnak járó különdíjban Tiszadada csapata részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!