Sportesemények a Majális parkban

2022.06.14. 07:54

A Bükkben futottak és bringáztak a hétvégén

Több mint 300-an választották azt programként, hogy a természetben sportolnak.

ém

A hét végén Miskolcon, a Majális parkban és környékén két sport­eseményt is megrendeztek. Egyrészt a 30. Bükki Hegyi Maraton – Kisgyörgy Ádám-emlékversenyt: a futni vágyók több táv közül is választhattak, a résztvevőket csodálatos környezet, kiváló pálya és remek idő várta, nem is csoda, hogy – a hivatalos adatok szerint – 293-an teljesítették a megszabott kilométereket. Az eseményről mind a sport­emberek, mind pedig a szervezők elégedetten távoztak, mindannyian reménykednek abban, hogy a BHM történelme tovább íródik 2023-ban is. 

Ugyancsak a Majális park volt a házigazdája az 1. Királyasztal MTB Marathonnak. A rendezők itt is több kategóriában várták a bringázni vágyókat, a vetélkedésben végül 31-en vettek részt. Az időjárás ekkor szintén a szebbik arcát mutatta, így a „ke­rekesek” (a gyermekektől kezdve a veteránokig) ideális körülmények között tekertek a terepen.

(A borítóképen: Mindenki elégedetten távozott az eseményekről | Fotók: Ádám János)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!