NB II

2022.01.10. 10:30

Diósgyőr: túl az első felkészülési meccsen

A német másodosztályú ellenfél a második félidőben fordította meg a vasárnapi edzőmérkőzést.

ÉM

Forrás: DVTK

Lejátszotta vasárnap első téli felkészülési mérkőzését a Diósgyőri VTK NB II.-es labdarúgó-együttese, amely jelenleg Spanyolországban edzőtáborozik, ott készül a második vonal aktuális szezonjának tavaszi részére. A piros-fehérek a német Bundesliga 2. osztályának 10. helyén álló Karlsruher SC-vel csaptak össze. 

 

Bokros Szilárd, Ivánka Patrik, Szeles Tamás, Orosz Donát és a frissen igazolt Eppel Márton sérülés utáni rehabilitáció vagy betegség miatt nem utazott el az edzőtáborba. Bertus Lajos, illetve Könyves Norbert azonban szombaton megérkeztek a helyszínre, a klub közlése szerint egészségesek, azonban vasárnap ők még külön edzést végeztek.
 

Belga következik 
 

A németek elleni meccsen az első félidő 41. percében Molnár G. szerzett vezetést szabadrúgásból. A szünetben Kondás Elemér „sort cserélt”, majd a KSC-től az 58. percben Schleusener egyenlített, aztán a 77. percben Wanitzek 11-esből lőtte a győztes gólt. A Diósgyőr kedden 15.30-tól a belga 2. osztály 4. helyén álló KMSK Deinze gárdájával találkozik.
 

Karlsruher SC (német, II.) – Diósgyőri VTK 2–1 (0–1) 
 

Estepona, Arroyo Enmedio, 50 néző. V.: Callejón (spanyol). 
 

Diósgyőri VTK, 1. félidő: Póser – Eperjesi, Hegedűs, Szatmári, Bárdos – Molnár, Oláh, Zsolnai – Jurek, Horváth Z., Kocsis D. DVTK, 2. félidő: Danilovic – Polgár, Karan, Szűcs K. – Kispál, Lucas, Németh M., Zsemlye, Bárdos – Csatári, Hornyák. Vezetőedző: Kondás Elemér. 
 

Gólszerző: Schleusener, Wanitzek, ill. Molnár. 
 

(A borítóképen: Molnár Gábor szerezte a piros-fehérek találatát)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!