teremfoci

2021.06.15. 19:30

Dobogón a sárospatakiak

A napokban Nagykáta adott otthont a XI. Extractum Pharma Kárpát Kupa nemzetközi ifjúsági teremlabdarúgó-tornának, a kétnapos eseményen a Sárospataki Torna Club csapata is részt vett.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasói fotó

A Bodrog-partiak legyőzték Marosvásárhelyt és Karcagot, Sepsiszentgyörgytől azonban kikaptak, így a harmadik helyért küzdhettek, és Nagykáta 3–2-es legyőzésével kiharcolták a bronzérmet.

A barátság jegyében

Játékosaik: Pájer Patrik, Pásztor Tamás, Hunyadi Gergő, Mahalek Alex, Gáspár Szabolcs, Zsimala György, Érháti Kristóf, Kelemen Marczel, Csikó Roland, a szakmai stáb: Belicza János klubmenedzser, Kovács Gábor szakosztályvezető, Zsófi József szakmai igazgató-edző. A legtechnikásabb játékosnak felajánlott különdíját Mahalek Alex nyerte el.

– Az esemény célja az volt, hogy a hazánkból elszakított területek együttesei baráti kapcsolatot alakítsanak ki egymással – mondta Zsófi József szakmai igazgató, majd még azt is hozzátette: – A színvonalas rendezvényen négy külhoni és négy hazai csapat vett részt. Csoportunkban másodikok lettünk, így a helyosztók során a harmadik helyért játszhattunk és öregbítettük Sárospatak sporthagyományait. Minden játékosunk dicséretet érdemel, a fiúk az egész tornán fegyelmezetten és lelkesen futballoztak.

(A borítóképen: A sárospatakiak az eredményhirdetés után)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!