NB II

2021.04.07. 09:15

„A ráhangolódásban valahol az arany középutat kell megtalálni”

Molnár István

20210404 Csákvár Aqvital FC Csákvár (fehér mez) - Kolorcity Kazincbarcika SC (kék-sárga mez) férfi felnőtt NB II. labdarúgó mérkőzés A képen: POSZTOBÁNYI PATRIK (71) Fotó: Kricskovics Antal KRA Fejér Megyei Hírlap FMH

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Kricskovics Antal

KolorCity-Kazincbarcikai SC – Szentlőrinc (Kazincbarcika, szerda, 16.30)

Kriston István, a KolorCity-Kazincbarcikai SC vezetőedzője: – A hétvégi, csákvári mérkőzésen sajnos hamar kaptunk egy 11-est, ami rányomta a bélyegét az első félidőre. A második félidőben jól jöttünk ki a szünetről, 25-30 percig rá tudtuk erőltetni az akaratunkat az ellenfélre. Sikerült is szépíteni, viszont utána döntő helyzetben hibáztunk, és sajnos a harmadik gól véglegesen eldöntötte a meccs sorsát. Ebből tanulnunk kell, a Szentlőrinc elleni mérkőzésen olyan mentalitással kell pályára lépnünk, hogy mindenképpen megszerezzük a három pontot, aki a táblázatra néz, az tudja, hogy miért. A ráhangolódásban valahol az arany középutat kell megtalálni: egyrészt mindenki érezze át ennek a találkozónak a fontosságát, de az sem lenne jó, ha túlizgulnánk a meccset, aminek nem lenne jó hatása a játékunkra. A Szentlőrinc egy stabil csapat, jól védekeznek, jól mennek át védekezésből támadásba, amire nekünk mindenképpen figyelnünk kell.

A KBSC-nél teljes létszám, keret áll a szakmai stáb rendelkezésére, pusztán a két régóta sérült játékos, Heil és Krausz nem bevethető.

A várható kezdőcsapat: Horváth – Oltean, Szűcs, Fótyik, Farkas – Toma, Németh T. – Oldal, Kovac, Mikló – Takács.

(A borítóképen: Csákváron kikaptak a barcikaiak)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!