Foci gyorshír

2021.02.23. 19:51

A Mezőkövesd jutott a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé

A MOL Magyar Kupa 9. fordulójában a Mezőkövesd ellen játszott a DVTK.

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Földi Imre

Az első negyedóra a hazaiaké, a második a Diósgyőré volt. A hazaiak egy pontrúgás után némi szerencsével megszerezték a vezetést, majd még a szünet előtt rárúgták a másodikat is. A második félidőben kiegyenlített erők küzdöttek, de újabb gól már nem esett, így a Mezőkövesd jutott a Magyar Kupa legjobb 8 csapata közé. Pénteken az OTP Bank Ligában Miskolcon találkozik a két csapat.

Mezőkövesd Zsóry – Diósgyőri VTK 2-0 (2-0)

Mezőkövesd, Városi Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Szilágyi Sándor (Tóth II Vencel, Bornemissza Norbert).

Mezőkövesd: Szappanos – Farkas D., Pillár, Szeles, Vajda S. – Martić – Vutov, Chrien, Rui Pedro, Nagy D. – Vojtuš. Vezetőedző: Pintér Attila.

DVTK: Malenica – Shestakov, Karan, Soldo, Pikk – Max, Zsiga, Živulić – Roshi, Ivanovski, Dražić. Vezetőedző: Zoran Zekić.

Csere: Zsiga helyett Suljić, Ivanovski helyett Vaněček, Roshi helyett Grozav, és Max helyett Márkvárt mind a 60., Rui Pedro helyett Cseri és Chrien helyett Kamenar a 65., Dražić helyett Molnár G. a 72. Vutov helyett Jurina a 75., Martić helyett Karnitski és Farkas D. helyett Vadnai a 81. percben.

Sárga lap: Chrien a 20., Szeles a 47., Pikk az 52., Soldo a 73., Vajda S. a 74., Shestakov a 85., Pillár a 90. percben.

Gólszerző: Rui Pedro (1-0) a 36., Vutov (2-0) a 42. percben.

(Részletes értékelés a mérkőzésről hamarosan!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!