legenda

2020.08.15. 16:30

Puskás a FIFA-ban

Hosszú évek után végre bekerült Puskás Ferenc is a legnépszerűbb focis játékba.

Forrás: EA SPORTS

Az EA Sports nemrég jelentette be, hogy az októberben megjelenő FIFA21 Ultimate Team játékmódja új, legendás játékosokkal bővül, és köztük lesz mindenki Öcsi bácsija is. Ez több mindenki közbenjárásával jöhetett létre, köztük van Molnár Gábor is, a DVSC Esport játékosa.

A Hajdú-bihari Napló őt kereste meg az örömhírrel kapcsolatban, a cikket csütörtökön közölte laptársunk.

– Már több éve járok nemzetközi FIFA-versenyekre, ezen alkalmakkor elég aktív a kommunikáció a résztvevők és a játék fejlesztői között.

A 2018-as manchesteri tornán vetettem fel a fejlesztőknek, hogy ha már az egész világ ismeri Puskás Ferencet, akkor bekerülhetne ő is a játékba. Ők ezek után keresték meg az MLSZ-t és Szöllősi Györgyöt.

Molnár Gábor elmondta, nagyon reménykedett abban, hogy megvalósulhat, amit annak idején eltervezett. – Olyan egykori játékosok is bekerültek már korábban, akik, valljuk be, jóval kevesebbet tettek le az asztalra, mint ő. Nemcsak itthon és Spanyolországban, hanem az egész világon ismerik a Puskás nevet, úgyhogy szerintem méltó helye lesz a többi legendás futballista között.

(A borítóképen: Puskás Ferenc lett az első magyar Icon a játék történetében)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!