Mozgás

2019.12.05. 15:30

Sportágválasztót tartanak Mikulásra

A kézilabdázók, a röplabdázók és a futsalosok randevúznak egymással Kazincbarcikán.

Marosréti Ervin

Forrás: Shutterstock/Illusztráció

Három kazincbarcikai sportegyesület részvételével tartanak Mikulás-napi sportágválasztót december 7.-én, szombaton Kazincbarcikán, a Sport Mindenkié programsorozaton belül. A Don Bosco Sportcsarnokban a rendező Kazincbarcikai KSE (kézilabda) mellett a Vegyész RC (röplabda) és az Ördögök (futsal) utánpótlása próbálhatja ki a többi sportágat.

Rendhagyó bajnokság

– A rendezvény célja, hogy az egyesületek bemutathassák, népszerűsítsék saját sportágukat, majd kipróbálhassanak más játékot is – mondta a szombati rendezvénnyel kapcsolatban Ölschléger Józsefné, főszervező. – A program első felében minden klub bemutatót tart, majd rendhagyó módon sportági bajnokság kerül megrendezésre, ahol minden csapat más sportágban tud jeleskedni. Valamennyi mérkőzés tíz percen keresztül tart majd, végül eredményhirdetés alkalmával díjazzuk a csapatokat.

Ölschléger Józsefné hozzátette: A sportágválasztó reggel kilenc órakor kezdődik a megnyitóval, majd a közös bemelegítés után a sportági bemutatókat, és a mérkőzéseket bonyolítják le a Don Boscoban. A nap második felében kézilabda tornát szerveznek a 8 és 9 éves játékosoknak. A KKSE fiú és lány fiataljai mellett a Putnoki VSE csapatai is részt vesznek az eseményen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!