Mennyei megyei

2019.12.14. 20:00

„Kellemes edzőpartnerek voltunk”

A labdarúgó megyei másodosztály legjobb edzői nyilatkozatai novemberből.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Illusztráció/ÉM

Nincs még vége! A szeptemberi és októberi lista után ezen a héten a megyei másodosztály októberben „elkövetett” edzői aranyköpésekből készítettünk egy összefoglalót. Mennyei megyei, én így szeretlek!

Jövő héten pedig már a megye egyes összeállítás-sorozat érkezik, hiszen valahogy ki kell bírni megyei foci nélkül a következő szezonig!


„Helyzetünkről mindent elmond, hogy eddig a szezonban 8 kapus védett! No comment…” (Szemán János, Alsóvadász)

„Kellemes edzőpartnerek voltunk.” (Paronai Tamás, Pácin)

„Ennyi nem volt a két csapat között, mi hadilábon állunk a góllövéssel.” (Pangyelka András, Mezőzombor)

„Rúgtunk két fantasztikus gólt és ennyi.” (Beimli Zsolt, Sárospatak)

„Pályafutásom legrosszabb mérkőzését sikerült megnyernünk.” (Vojnár István, Karcsa)

„Az első félidőben az ellenfelünk fölé tudtunk nőni, habár ők vezettek, de a helyzetek alapján akár mi is vezethettünk volna. A második félidő első 8 perce eldöntötte a mérkőzést, de tíz emberrel is gólt tudtunk szerezni. Úgy gondolom a gólkülönbség túlzott. Egy Kovács Péter volt a különbség a vendégek javára…” (Csomós János, Cserépfalu)

„A mai napnak egyetlen pozitívuma volt: ki tudtunk állni tizenegyen…” (Simon Imre, Onga)

„Volt egy főnököm, aki azt mondta: mielőtt mondasz valamit, számolj el magadban tízig. Elszámoltam, és nem akarok a játékvezetésről mondani semmit!” (Tóth Péter, Bükkábrány)

„Egy szezonra való helyzetet puskáztunk el, egy szép őszi sorozatot zártunk le a mai mérkőzéssel.” (Konyecsnyik János, csapatvezető, Abaújszántó)

„Küzdelmes mérkőzésen a nehéz talaj is nehezítette a játékot.” (Csomós János, Cserépfalu)

„Le a kalappal a fiúk előtt. Tizedik hete mindenki kiteszi a szívét-lelkét a pályára. Úgy néz ki, igaz ránk a mondás: a sas nem kapkod legyeket.” (Bodnár József, Parasznya)

„Futballra alkalmatlan pályán a helyzeteit jobban kihasználó csapat győzött.” (Thür Antal, csapatvezető Alsózsolca)

„Hála Istennek, vége van a bajnokságnak…” (Balogh József, Sajószentpéter)

„Eljöttünk 50 km-ről egy olyan mérkőzésre, amit a zöld asztalnál már lejátszottak. Kritikán aluli játékvezetés! Kíváncsi lennék az ellenőri jelentésre. Nem stílusom az ilyen nyilatkozat, de bátran vállalom.” (Takács László, Bódvaszilas)

„Végre vége! Mindent elmond az őszi problémánkról, hogy 39 játékos játszott a felnőtt csapatban, hogy minden meccsen ki tudjunk állni.” (Szemán Dániel, Alsóvadász)

„A mai napon volt félnivalóm hogyan fogunk teljesíteni a báli szezon kezdetén, de minden játékosom hozzáállása példaértékű volt.” (Berencsi László, Garadna)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!