NB III

2019.11.18. 09:00

„Ennél csak jobb jöhet az biztos”

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 15. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Pásztor Attila

Putnok FC vs. Ózdi Kohász SC

Fotó: Vajda János

Diósgyőri VTK tartalék – Sényő-Carnifex FC 3-4 (2-2)

Miskolc, 100 néző. V.: Bodzay.

DVTK tartalék: Pápai – Bacsa, Ivánka, Boros G., Zsiga (Tóth B.), Óvári (Mertse), Budaházi, Orosz M., Korbély, Orosz D., Ternován (Farkas). Edző: Vég Csongor.

Sényő: Gazsi – Klepács, Fenyőfalvi, Kristófi (Kapacina K.), Lakatos (Varga), Szokol, Boros D., Lizák, Fabu (Márton), Barcsay, Kapacina V. Edző: Blaner Attila.

G.: Boros G. (2, egyet 11-esből), Bacsa, ill. Barcsay (2), Kapacina V., Klepács. Kiállítva: Ivánka (89.). Jók: Boros G., Korbély, Orosz M., Orosz D., ill. Barcsay, Szokol, Lizák.

Vég Csongor: – Jól kezdtük a találkozót, hamar vezetést szereztünk és utána is volt két olyan lehetőségünk amivel le tudtuk volna zárni a meccset. Ehelyett visszatért az a „démonunk” amiről azt hittük már rég kiűztük az öltözőből. A vendégek három pontrúgás után megfordították az állást. Lehetett volna ez az eredmény fordítva is, de amíg „ha” faktort nem tudjuk kizárni a játékokból, vagy azt a magunk javára fordítani, addig ilyen nehéz meccseink lesznek. Az őszi szezonnak vége lett, ennél csak jobb jöhet az biztos. Viszont sok időnk nem lesz hogy mérleget vonjunk és a sebeinket nyalogassuk, mert azonnal jön még két tavaszi forduló idén. A jó Isten valamiért azt akarja, hogy a fiatal játékosaink megtapasztalják milyen úgy játszani mikor minden hétvégén az „életedért” játszol. Mert nekünk most ez jön. Gratulálok a vendégeknek.

Blaner Attila: – Nehéz mérkőzés volt, azt kaptuk amire számítottunk. A hazai csapat kontra játéka ült az első húsz percben, de kétszer sikerült vesztes állásból visszajönni. 4-2-es állásnál meg voltak a helyzeteink, hogy lezárjuk a mérkőzést. További sok sikert a hazai csapatnak!


Füzesgyarmati SK – Termálfürdő Tiszaújváros 1-0 (1-0)

Füzesgyarmat, 200 néző. V.: Mencsik.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu, Kis (Villand), Achim Á., Katona (Popescu), Fejes, Székely, Achim S. (Lukács), Toca, Vincze, Constantinescu. Edző: Csillag László.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics (Bussy), Lippai, Gelsi, Pap, Tóth M., Hussein, Bokros (Bene), Terdik (Kundrák), Kulcsár, Molnár M. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Achim S. Jók: Achim S., Fildan, Constantinescu, ill. Tóth M., Lippai, Hussein, Bene.

Boros Tibor, csapatvezető: – Egy nagyon jó játékerőt képviselő vendégcsapat érkezett hozzánk, talán egy hajszállal jobbak voltunk ami ebben az egy gólban mutatkozik meg.

Gerliczki Máté: – Nagyot küzdöttünk a jó hazai csapat ellen. Viszont ha rajtuk kívül a többi csapat csak a második helyért harcolhat úgy a korrekt, ha szólnak a többi csapatnak is. Hatalmas tizenegyes maradt el a javunkra a második félidőben.


FC Hatvan – Tállya KSE 1-1 (0-1)

Hatvan, 100 néző. V.: Sipos.

Hatvan: Tajti – Bárkányi, Fék (Zagiev), Mundi, Karácsony, Szabó D. (Bogdán), Purzsa, Katona, Kitl, Fellner (Laábt), Torda. Edző: Török László.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Minczér, Csicsvári, Potyka (Németh B.), Ohár, Szegedi, Fenyőfalvi, Kelemen (Horváth B.), Bihari, Sárosi (Toldi). Edző: Uray Attila.

G.: Karácsony (11-esből), ill. Ohár. Jók: Katona, Bárkányi, Zagiev, ill. Ohár, Sárosi, Fenyőfalvi, Potyka.

Török László: – Örülök, hogy pontot szereztünk.

Uray Attila: – Nagyon szép góllal szereztünk vezetést, majd volt 2-3 nagy lehetőségünk amelyekkel eldönthettük volna a három pont sorsát. A mérkőzés végén egy meggondolatlan mozdulattal 11-est ajándékoztunk az ellenfélnek, így reális eredmény született.


A Putnok FC – Ózdi KSC találkozó elmaradt mert a vendégcsapatból 4 játékos érkezett meg a találkozóra, majd a kötelező várakozási idő letelte után a játékvezető lefújta a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!