Edelény

2019.06.28. 18:15

BikeSafe a császtai futó- és kerékpáros versenyen

A bűnmegelőzési szakemberek kávéval, kerékpár-regisztrációval és vagyonvédelmi tanácsokkal várták az érdeklődőket Edelényben, Császtán a szőlőhegyen.

Fotó: police.hu

Az állampolgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési célokat szolgáló Police Coffee program ezúttal június 22-én a II. Fedrid Császta Trail Futó és Kerékpáros eseménysorozathoz kapcsolódott.

A rendezvényen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakembereivel az úgynevezett információs ponton is találkozhattak azok az érdeklődők, akiket vagyonvédelemmel, biztonsággal kapcsolatosan tanácsokkal láttak el a szakemberek. A Police Coffe elnevezésű bűnmegelőzési program jóvoltából egy csésze kávé mellett beszélgethettek az érdeklődők a rendőrökkel.

 

A „BikeSafe” program során a rendőrség díjmentesen regisztrálta a tulajdonosok kerékpárjait, azokat jelzéssel látták el és lefényképezték, ily módon azokat azonosításra alkalmassá tették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!