Szurkolók

2019.05.06. 17:46

Miskolci szurkolók ünnepeltek Nur-Szultanban

Kazahsztán fővárosában zajlik a divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokság.

A Macik válogatottjai (öltönyben balról: Vas, Szirányi és Vay) a miskolci szurkolókkal

A távoli Ázsiában tucatnyi miskolci szurkoló biztatja együttesünket, melyben a DVTK Jegesmedvék több játékosa is szerepel.

Összebarátkoztak

– Csodálatos, szinte a földből kinőtt metropoliszban vagyunk – mondta a vonal végén Csorba László, a Macik törzsszurkolója, akit sokan labdarúgó-játékvezetőként ismernek. – Igyekszünk feltérképezni, már jártunk a Kazah Nemzeti Múzeumban és az operában is. Többször megfordultunk a szurkolói faluban, ahol a vébén szereplő mind a hat nemzet fiaival és lányaival összebarátkoztunk. Azt hittük, hogy meggyűlik majd a bajunk az étkezéssel, de tévedtünk, a szállodában és az éttermekben remekül főznek. Miután legyőztük a litvánokat, vodkával koccintottunk, sőt a sörüket is megkóstoltuk, de bevallom, hogy az otthoni sokkal finomabb. A csarnokban mintegy ötszáz magyar lelkesíti a mieinket, akiket rendre nagy éljenzésben részesítenek akár nyernek, akár veszítenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!