Helyi sport

2017.02.24. 16:51

MEAFC: Pont és gólpasszkirály érkezik a Körcsarnokba

Miskolc - Utolsó hazai mérkőzésre és telt házra készül a Miskolci EAFC pénteken este.

Miskolc - Utolsó hazai mérkőzésre és telt házra készül a Miskolci EAFC pénteken este.

Az NB I/B-s kosárlabda bajnokság Keleti csoportjának 18. fordulójában a Békés együttesét fogadja a MEAFC férfi kosárlabda csapata.

A jelenleg listavezető egyetemisták pénteki ellenfelének a tabellán elfoglalt 8. helye csalóka, hiszen keretüket nem csupán rutinos játékosok alkotják, de a szerb légiós Krstic mellett náluk játszik a csoport pontkirálya, Koma Dániel, valamint Kertész személyében a legtöbb gólpasszt adó játékosa is.

A miskolci kosarasok mérkőzésein hétről-hétre egyre többen szurkolnak, így az alapszakasz utolsó hazai találkozójára is rengeteg érdeklődő várható.

A MEAFC csapatában természetesen ismét pályára lép majd az amerikai Zach Price is, aki a Honvéd ellen remek teljesítménnyel mutatkozott be a több, mint 430 fős publikumnak.

A pénteken 18 órakor kezdődő, nyereményjátékokkal és dobóversennyel tarkított találkozóra a belépés ingyenes!

Férfi NB I, Keleti csoport, 17. forduló

Miskolci EAFC – Calle Pubfood Békés (Miskolc, Egyetemi körcsarnok, péntek, 18.00)

Bene Szilárd, a MEAFC vezetőedzője: – Az alapszakasz utolsó hazai mérkőzését játsszuk. Ez nagyon fontos számunkra, hiszen győzelmünkkel matematikailag is biztosíthatjuk helyünket a felsőházi rájátszásra, egyúttal ezzel a találkozóval búcsúzunk a körcsarnoktól. A szezon hátralévő mérkőzésein ugyanis felújítás miatt zárva lesz a létesítményünk. Szeretnénk győzelemmel elköszönni szurkolóinktól. A múltkor több mint négyszázan voltak, most pedig ismét nézőcsúcsot akarunk dönteni. Keretünk tagjai közül Lippai sérült, egyedül ő nem játszhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!