Könyvbemutató

2024.06.22. 21:00

Hatvan é(r)v Miskolc az Avasi présházban

Hatvanéves lett Jacsó Pál, akinek második kötetét ismerhetik meg az érdeklődők jövő csütörtökön.

Dr. Jacsó Pál, amikor néhány éve közreműködésével boroshordókból készítettek utcabútorokat.

Fotó: Bujdos Tibor

Hatvan é(r)v Miskolc: ez a címe Jacsó Pál kötetének, amely az idie könyvhétre jelent meg, és amelynek bemutatója június 27-én, csütörtökön, délután 5 órakor lesz az Avasi Présházban.  A szerzővel Kováts Ágoston és Kováts Bence, a Miskolc utcáin platform szerkesztői beszélgetnek. A kötetből az Éltető Lélek Irodalmi Kör és a Sl@m-be-szél Produkciós Iroda tagjai olvasnak fel részleteket, az esten a borokat a Szövetség a Bükki Borvidékért Egyesület tagjai szolgálják fel kis vendéglátás keretében.

"Gyerekkoromtól fogva rajongok a lovakért. Közel tíz évig tartottam néhány lipicait, és volt cca. másfél hektárnyi szőlőm is. A kétkezi munka sem áll távol tőlem. Nem mondtam le arról az álmomról, hogy a közeljövőben legyen valahol egy kis parasztházam pincével, egy kevéske szőlővel, meg két-három lóval a domb aljában. Legjobban a szőlőhegyen tudok kikapcsolódni. A várost és a tömeget nem igazán kedvelem. Ezért örültem annak, hogy Miskolc polgármestere megálmodta a mintegy ezer pincét magában foglaló avasi pincesoron a hegygazda intézményét, amit azóta Magyar László barátommal együtt vezetünk. Remélem, lesz sikeres folytatása. A megbízásnak is, meg az írásnak is." - írta fűlszövegként Jacsó Pál a könyvéről, aki  amellett, hogy hegygazda, ügyvédként dolgozik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában