Jelentkezz!

2023.09.13. 15:00

Szavalóversenyt szervez a miskolci könyvtár

A megmérettetésre minden miskolci oktatási intézményből nevezhetnek diákok.

Boon.hu

Szavalóversenyen

Fotó: Hegedűs Márk

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulója tiszteletére versmondó versenyt hirdet a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár miskolci iskolák tanulói számára két korcsoportban, az általános iskolák 7-8. osztályai és az annak megfelelő középiskolai évfolyamok tanulóinak, valamint 9-12.évfolyamos diákok számára.
A megmérettetésre minden miskolci oktatási intézményből nevezhetnek diákok. A döntőt október 19-én, csütörtökön 13 órától tartják. Nevezési határidő: október 12., csütörtök 16 óra. A nevezéseket a [email protected] címre kell beküldeni. A versenyen résztvevő valamennyi tanuló jutalmat kap. Az első helyezettek felkérést kapnak a jövő évi városi költészet napi ünnepségen, valamint a könyvtár különböző rendezvényein való közreműködésre. A nevezési lapokat, valamint a felkészülés megkönnyítése érdekében készült irodalomjegyzéket és versösszeállítást a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár honlapjáról lehet letölteni: https://www.rfmlib.hu/hu/content/szavaloversenyt-szervez-konyvtar

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában