boon.hu video

2023.07.22. 18:35

New Orleans három napra Miskolcra költözött - Fotók, videók

Pénteken zenés felvonulással kezdődött, szombaton nagykoncertekkel folytatódik, vasárnap gyermekeknek szóló hangversennyel ér véget a három napos Nemzetközi Dixieland és Jazz Fesztivál Miskolcon.

Boon.hu

Kiss-Rásztóczki Zoltán

Fotó: Vajda János

Aki a nyitóbuliról és az esti koncertekről pénteken lemaradt és még szombaton sem merészkedett ki a miskolci belvárosba, este még megteheti, hiszen fantasztikus koncerteknek lehet tanúja a Szinva teraszon, a VI. Nemzetközi Dixieland és Jazz Fesztivál keretében. Nyolc óra körül lép színpadra a DT Band, amelyet egy órával később a Happy Dixieland Band követ. A fesztiválcsúcs 21.20-kor következik a Miskolc Dixieland Band fellépésével. Velük együtt lesz a színpadon Varga Andrea + jam (DT Band tagjai, BB Band Dixieland Jazz Band tagjai).

Vasárnap a kicsiket érdemes kivinni 10 órára a Művészetek Háza elé, ahol a Miskolc Dixieland Band szól gyerekeknek, rajz- és mesefilmek zenéivel.

 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában